folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bilgisayar Alıcam.Yardım Edebilirmisiniz....

Bilgisayar Alıcam.Yardım Edebilirmisiniz....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek
    FireX bunu yazdı:
    -----------------------------

Hoca core 2 duo'dan şaşma. 2,13 alırsan iyi olur.Fazla fiyat farkı yok.Amd alayım gibi hata yapma.Herşey ortada benim anlatmama gerek yok.

neyi ortada bi anlatsana fireX bizde bilelim  Amd 3500+ var vede tık demior nie nie ? bi laf attın gerisni getiriver bakayım=)

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek

hemen hemen aynı tur bı sıstemı bende bı kac gune kadar toplucam

ıslemcı olarak e6300 u tercıh etmıstım bende amdlere gore cıft cekırdeklılerde daha basarılı gozukuo ınteller.

e4300u arastırdım o/c yaparsan ıslemcıye e6300 dekı performansı yakalayabılırmıs ama o/c yapmazsan bıraz daha gerısınde kalıo.

yalnız aynı bende sen gıbı anakart uzerınde takılmıstım asusla gıgabyte arasında kalmıstım ama sonunca Gigabyte'ın GA-965P-DS3 dıe bı anakartı var bunu ozellıkler ıncelemenı ıstıorum kararını ver ben secımımı bu yonde kullanıcam =) sanada sıddetle tavsıye ederım.

gerıye kalan sıstem ozellıklerımız aynı olucak gıbı zaten kıngston 1gb 667mhz ram

250 yada 320 gb samsung yada seagate hdd

umarım hayırlısıyla toplarsın

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    efsun bunu yazdı:
    neyi ortada bi anlatsana fireX bizde bilelim  Amd 3500+ var vede tık demior nie nie ? bi laf attın gerisni getiriver bakayım=)

Google diye birşey var hoca aç bak herşeyi buraya getirecek değiliz ya.Amd alıpta fanatiklik yapmanın anlamı yok aq.Adamın kafasını karıştırıyorsunuz.Core 2 duo ile intel amdnin önüne geçmiştir.Öncedende amd biraz öndeydi.Ama intel topladı kabul edin aq.

λ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bende 4300 alıp öyle yapıcaktım ama sonradan uğraşmaya değmez dedim çünkü arasında 10dolar filan fark var.Hemde o/c garantisi  yok

senin dediğin ana karta baktım kardeş evet daha iyi benimde aklıma yattı ama benim alacağım yerin listesinde bile yok :( başka yerden alabilirsem alıcam.yoksada asus alıcm artık napalım :S

Başka fikirde bulanabilecek arkadaş varsa çok memnun olurum yarına kadar düşnmeye,karar vermeye sürem var.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    hocam cift cekirdekte intelin amd ile farkı ortada, intelden sasma. ekran kartındada nvidia dan sasma. 1650 alıcagına 7600gt al ama benim sana tavsiyem 7950gt almandır 250$ gibi bir fiyatı var

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek

en güzelini computerwolf sölemiş ztn

bana sorarsan bende amd derim :)

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nebilem
    nebilem's avatar
    Erkek

Anakart gigabayt olsa daha iyi olur...

Akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine deli ol dünya senin kahrını çeksin... Gerçek Başarısızlar, Yanılgılarını Deneyimleri ile Düzeltemeyenlerdir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

INTEL E6300 1.86GHz 1066MHz 2MB 64BIT L775 (C2 DUO 

256 MB SAPPHIRE ATI X1950GT (128Bit) AVIVO 16X 

250 GB SEAGATE 7200Rpm 16MB NCQ SATA2 HDD 

1 GB 800 MHZ DDR2 RAM (HI-LEVEL/SOĞUTUCULU) *2

FEEL HURRICANE-1 0408-SL 460W USB ATX KASA (SiYAH)

INTEL DP965LT-CK DDR2 S+GL+ST 16X L775 (CORE2 DUO)

Ne gigabyt alıom nede asus :) pc kombinasyonunu tamamen değişiom hadi hayırlısı artık arkadaşlar yarın parçalar gelicek inş.:)

Yardımlarınız için sağolun..

Monitörü ayrıyetten alıcam ama onada karar veremedim samsung 932b 19lcd mi yoksa viewsonic 2230 lcd22 mi diye artık oraya gittiğimde bakalım hangisi hoşuma giderse....Yada fikiri olan varsa dinlemeye hazırım :) 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    r3b3l kardeş hangi anarkartı alacağına karar verdin mi?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    tas gibi pc iste (: hayırlı olsun. ama intel-nvidia, amd-ati olarak alsaydın daha iyi olurdu sanki

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
Toplam Hit: 3507 Toplam Mesaj: 24