Bilgisayar Alıcam.Yardım Edebilirmisiniz....
-
Haci intel terchi edeceksen Asus'tan once "Abit" anakartlara goz atsana...Simdiye kadar Intel tercihlerimde hep Abit sectim,ama OverClock degerleri cok yuksek diye tercih ettim Abit'i ,zaten board hem estetik hemde tartismasiz bir performans-saglamlik var...Amd icin Epox'tan baska board dusunmucen zaten :)
-
r3b3l kardeş hangi anarkartı alacağına karar verdin mi?
================================================================
persıan bende daha 1 saat once verdım sıparısı yarın alcam hepsını ıste anakart olarak gıgabyteı tercıh ettım ben ds3
e6300 ıslemcı falan fılan ıste gerı kalanıda 667mhz ram aldım 1gb,asus x1600 ekran kartı kasa ucuza kactı bıraz butce yetmedı =) aopen,ses sıstemı falanda var bı kac ekstra ozellıkle benım 1200u buldu fıyat monıtor harıc.
monıtorede ılerde bakcaz ınsallah
bana monıtor olarak datron onermıslerdı monıtorde arastırdım baya bı 195$ cıvarıydı cok gıdıyo dıe soledılerde daha tam karar veremedım guvenmelımıyım datrona dıe ama yorumlarda olumlu gıbı verecegım lınktekı fıyata bakma pek 195$ 200$ a ben buldum :phttp://www.teknokolik.com.tr/urunler.php?malkodu=MN.DA-983A
yada paraya kıyıp bıraz samsung yada phılıps arasında bı tercıh yap vıewsonıclerde cok gıdıyo ama nasıllar hıc bılmıorum.
-
Ben riske girdim bilindik markalardan uzaklaştım ama araştırdım,sordum soruşturdum baya inceledim kurduğum sistemde uyum sorunu olur mu diye kimse demedi inş.da uyum sorunu olmaz..
Monitöre gelince viewsonic alıcaktım ölü piksel olayı çok oluyormuş hemde çok arıza çıkarıyormuş o yüzden samsunga yöneldim vede monitörü yakından gördüm hayran kaldım bence datrona o parayı vericeğine benim dediğim mönitörü al samasung 932b 355 milyon yakından görmelisin.
Benim pcde 1300e mal oldu monitörsüz ama kasa filan çok cafcaflı oldu bakalım artık hayırlısı ikimiz içinde:)