Bilgisayar Asiri İsinmasi ( Yardim )
-
amd dir bu ne yapsa yeridir :D
-
aLman bunu yazdı:
-----------------------------
işlemcinin üstümde stok fanmı var hocam
-----------------------------evet hocam benim orginal kendi fanı var ..
benim tek 1 parcadan sorunum yok..
optik sürücü psu Hdd ekran kartı falan Bütün Parcalar Ateş gibi ısınıyor Garanti yolladim Bütün parcalar Degişti..
suan Yeni parcalari alalı 24 saat bile olmadı Yine Ayni Sorun.. Ornek Blur oyununu actigim zaman 5 dakika icinde Bütün Parcalar isiniyor..
birde birsey dikkatimi Cekti kullandigim Ramler 1033 mhz Ama Pc açılışında DDR changed 800mhz yazıyor :S
-
aşırı ısınma sorunu donanım uyuşmazlığından yapabiliyor.. psudan olabilir, elektrik dalgalı geliyordur ondan olabilir, imkanın varsa kaliteli bir ups ile kullanıp bir dene belki elektrik düzensiz geliyordur ondan da yapabilir.. tüm sistem parçalarını yazarsan çok daha iyi yardımcı olabiliriz..
-
CnqZ bunu yazdı:
-----------------------------CnqZ amd ile alakası yok Konuyu bi okursan Anlarsin.
-
eğer o fotodaki sıcaklık değerleriyse normal gözüküyo ama yok onlar yükseliyo diyosan bahtsız bedevisin sen şuan :-)
-
HoLyCat bunu yazdı:
CnqZ bunu yazdı:
-----------------------------CnqZ amd ile alakası yok Konuyu bi okursan Anlarsin.
-----------------------------yok hocam hani bi önyargı vardırya amd fazla ısınır die ona hitaben şeyettimdi. konuyu okumadım doğru :D
-
kasa açıkken hava akımı karışıyor kapat da dene hocam.
oda sıcaklığı ne derecede?
-
Noneyim bunu yazdı:
kasa açıkken hava akımı karışıyor kapat da dene hocam.
oda sıcaklığı ne derecede?
-----------------------------kasa kapakları kapalı zaten açık osada fark etmiyor Ayni Dereceye yukseliyor :)
oda sıcaklıgı Götüm Donuyor o derecede.
-
ayni sorun bend de vardi,kuvvetli bir fan eklettir.tv yada uydu kart kullaniyosanda yapabilir
-
Son çare İstanbul Avrupa Yakasında Ben bu Sorunu Bulurum Çözerim Diyen varsa Ücreti Neyse Veririm .. ilgilenen Varsa Konu altına Bilgi Versin.