folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bilgisayar Çalışıyor, Görüntü Yok

Bilgisayar Çalışıyor, Görüntü Yok

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek

Ram i kontrol et.

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek

kasayı acarken parcaları oynatmıssındır diecegim ekran kartı slotundaki kabloları we power kablolarını ve monitor fisini kontrol et bir daha dene.

Laf Yapacağına ICRAAT Yap!..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

eğer en baştaki "dıt" sesini alamıyorsan işlemcinke ilgili bir problemin var demektir.  fanı çıkarıp işlemciyi kontrol etmeni öneririm

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

arkadaşlar siz bunları yazarken ben yine yaşadım bu sorunu dün açtım baktım kasaya çıkartıp takmak bana göre değil böyle ince işlerde bok edermi hep o yüzden biraz bastırdım rame falan hepsi sağlam duruyor bir sorun yok gibi. Dün denedim olmadı, bugün tekrar denedim oldu. Benim anlamadığım arıza varsa tam olsun, yoksa beni fıtık etmesin :) Bir oluyor, bir olmuyor. Tekrar söylüyorum kasayı temizlerken fan hariç hiç bir şeyi ellemedim ve yerinden çıkarıp takmadım. Sadece fan. Ben fandan şüphelendim ama deli gibi dönüyor tertemiz oldu namussuz onda da sorun yok. Bu arada problem oluştuğunda power ve hdd ışığı yanıyor fakat "dıt" sesi gelmiyor. İşlemciyle ilgili olabilir belki ama işlemcinin fanını da söküp bok etmek istemiyorum :)

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akrepkral53
    akrepkral53's avatar
    Erkek

işlemciye ve fanına dokunma derim hocam.ona vereceğin küçük bir hasar cebine dokunur direk.bunu kimse istemez :)

bazen normal çalışıyor demişsin monitör hocam.büyük bir ihtimalle parçalarda veya kablolarda bir yerde gevşeklik vardır.kabloları kontrol et hocam.kablolarda sorun yok sa ekran kartının yerine oturup oturmadığını kontrol et ve bilgisayar çalışırken ekran kartındaki fanın ters tarafına elini tut.aşırı ısınma var mı.bunlarda sorun yoksa ram lerin yan tarafında tırnakların oturacağı yerler var.ram lerin o tırnaklara oturup oturmadığını kontrol et hocam.oturmamışsa yerine bastırı ver biraz.ram de de sorun yoksa bios ayarlarını default olarak kaydet birde.yine sorun çözülmezse pc parçalarından biri veya birkaçı yolcu demek hocam :(

Toplam Hit: 4189 Toplam Mesaj: 16