Bilgisayar Donup Kalıyor
-
ben knight oynayinca bu hata gelip mavi ekranda res atiordu nv_disp bilmemne nvidianin driverleri yerine win xp sp2 deki driverleri kullaninca sorun cozuldu.ayni ekran karti var bendede.ayrica nvidia sitesinden son driverleri inidirebilirsn.
-
fandan zıyade yazılımdanda kaynaklanabılır eger wındowsun bazı dosyaları eksık yuklenmısse donma yapabılıyo raid tool drıverlarıda xpnınkıyle cakıstıgı ıcın donma yapıyo
-
driver dosyası o verdiğin dosya sorun ondan kaynaklanıyo.ekran kartının güncel sürümünü kur
-
cogu korsan cdde kabin dosyalrından bı kacını atlayarak kuruyo kardes saglam bı cd den kur ısletım sıstemını sen sorun falan kalmaz system dosyalarında problem war
-
Dostum Sana Sorunu Açıklayım.. İlk Olarak Pc Açılışta.. Donup Kalıyorsa.. Kurduqun Driverderde Sorun Var Gıbı Gorunuyor..Driver Tam Olarak Kurmamış.. veya Şöyle Bir Yöntem Yapmanı Öneririm.. Makınanın Anakart Cd Sini Takarak.. Fan Kontrol Programını Bulupp.. Fanların Hızını Yükselt.) Makınanı Normal Fan Degerı 55 dir .. Egerkı Degısmedıysen 30 un Altındadır.. bunu 50 veya 55 yaparsan düzelir diye tahmın edıyorum ıslemcı ısınıyordur ( kesın inteldır ) arkadasın ıslemcısı.) cunkı amd bunu yapmaz. =) bu arada 65 75 85 100 yaparsanız bu degerı makınan ucak gıbı ses cıkarır.) fanlar yuzunden ve fanlar 2 günde:D patates olur:D benımkınde ekran kartı fanı cpu fanı kasa fanı hard dısk sogutucu fanı power supyl..fanı ve bıtane büyük..fan var.) makına sıcaklasmasın.)