Bilgisayar Donup Kalıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek
    ben knight oynayinca bu hata gelip mavi ekranda res atiordu nv_disp bilmemne nvidianin driverleri yerine win xp sp2 deki driverleri kullaninca sorun cozuldu.ayni ekran karti var bendede.ayrica nvidia sitesinden son driverleri inidirebilirsn.

The king is bleeding.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Android
    Android's avatar
    Erkek
    fandan zıyade yazılımdanda kaynaklanabılır eger wındowsun bazı dosyaları eksık yuklenmısse donma yapabılıyo raid tool drıverlarıda xpnınkıyle cakıstıgı ıcın donma yapıyo

(M.Sc) Master Science, Electronics and Communication Engineering
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    driver dosyası o verdiğin dosya sorun ondan kaynaklanıyo.ekran kartının güncel sürümünü kur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Android
    Android's avatar
    Erkek
    cogu korsan cdde kabin dosyalrından bı kacını atlayarak kuruyo kardes saglam bı cd den kur ısletım sıstemını sen sorun falan kalmaz system dosyalarında problem war

(M.Sc) Master Science, Electronics and Communication Engineering
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

Dostum Sana Sorunu Açıklayım.. İlk Olarak Pc Açılışta.. Donup Kalıyorsa.. Kurduqun Driverderde Sorun Var Gıbı Gorunuyor..Driver Tam Olarak Kurmamış.. veya Şöyle Bir Yöntem Yapmanı Öneririm.. Makınanın Anakart Cd Sini Takarak.. Fan Kontrol Programını Bulupp.. Fanların Hızını Yükselt.) Makınanı Normal Fan Degerı 55 dir .. Egerkı Degısmedıysen 30 un Altındadır.. bunu 50   veya 55 yaparsan düzelir diye tahmın edıyorum ıslemcı ısınıyordur ( kesın inteldır ) arkadasın ıslemcısı.) cunkı amd bunu yapmaz. =) bu arada 65  75 85 100 yaparsanız bu degerı makınan ucak gıbı ses cıkarır.) fanlar yuzunden ve fanlar 2 günde:D patates olur:D benımkınde ekran kartı fanı cpu fanı kasa fanı hard dısk sogutucu fanı power supyl..fanı  ve bıtane büyük..fan var.) makına sıcaklasmasın.) 

Toplam Hit: 4900 Toplam Mesaj: 16