Bilgisayar Hizlandirma, Optimize, Performans - Tek Baslik
-
millet bu knuyla pek alakalı deil ama bunları yaparken gordum C:\WINDOWS\Fonts dosyası içinde okdar veri olmamasına ragmen yaklasık bi 7-8 gb gorunuo anlamadım seebebini ve yeni oldu bu eminim buna.napmam lazım?
-
XP li diskinize format atıp 2003 server kurun yeterli :)
-
windows cdsini taktım komutu yazdım komut satırına ama her iki cdye de yanlış cd taktınız diyor:(
-
NighT-7 bunu yazdı:
-----------------------------Gereksiz Dosyalar
Sabit diskinizi kontrol edin ve cok fazla dolmamasina dikkat edin! Windows'un kullandigi sanal bellek, yani takas dosyasi dolu bir diskte genisleyip daralirken zorlanir ve buda performans kaybina sebep olur. sabit diskte 1gb'dan daha az yer kalmissa bu performansi olumsuz etkiler.
WINDOWS > Perfect Klasörü içindeki dosyaları silin. Bunu sık sık yapın
-----------------------------
öyle bi klasör yok "Prefetch" olmasın o klasör? sadece o war -
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------
XP li diskinize format atıp 2003 server kurun yeterli :)
-----------------------------şeyh 2003 server çok kötü yaf . 2 saatte anca açılıyo :| o açılıştaki zıpçıklar hele çok bekletiyor
-
güzelll.. çok güzel.. hehe çok çok güzel :D
-
Bu services.msc ayarlarının açıklamaları nelerdir acaba? Yani ihtiyacımız olan hizmetleri engellemiş olmayalım, açıklamalı olsa çok güzel olur. Ayrıca Vista için uygun bir ayar listesi var mı?
Teşekkürler.
-
ccleaner hemen indirecem ama windows perfect dosyasını bulamadım
-
Perfect dosyası değil, yanlış yazılmış. '' Prefetch '' olacak.
-
Sa hojalar hajılar :) simdi arkadsımız konu açmış eyw. saolsun fakat işlemeyen yönleri var ve yorumları okuduğum kadarı ile simdi ben size elimden geleni yapayım bilgisayarınız eskisinden çok daha hızdan uçacak halat bağlayın hojam :)))
Bilgisayarınızı Hızdan Uçurun
BAŞLATÇALIŞTIRregedit YAZIYORUZ HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\PriorityControl WE SAĞ TARAFTA BİR "DWORD" AÇIYORUZ ADINI IRQ8Priority YAZIYORUZ VE DEĞERİNİ BİR YAZPIYORUZ ONDAN SONRA ÇIKIYORUZ ALLTA YAZDIĞIMI YAPIYORUZHKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop "AutoEndTasks" VE "MenuShowDelay" DWORDLARIN DEĞERLERİNİ "1" YAPIYORUZbilgisayarımız hızdan coşuyo…
Hade Selametle The_HolyGan