folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bilgisayar İkinci Hardiski Görmüyor...!

Bilgisayar İkinci Hardiski Görmüyor...!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GICIKCAN
    GICIKCAN's avatar
    Erkek

Amd-x bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam raw sorunu biçimlendirme kaynaklıdır zaten.. Sana söyle özet geçim ;

Linux sürümlerinin çoğunda cd'den çalıştırma yani ( live cd ) mevcuttur.

live cd ni boot ettikten sora muhakkak hdd'yi tanır, içindeki arşivini diğerine aktarırsın..  Disk yöneticisi araçları vardır. Dosyalarını kurtardıktan sora önce fat 32 format at linux üzerinden. Ardından ntfs'e çevir zaman kaybetmek istemiyorsan direk ntfs olarak yap. ex4 vs gibi format seçenekleri vardır onlara karışma :)

Linux mint

ubuntu

pardus

slax

vb tüm sürümlerde bunu halledebilirsin :)

kolay gelsin.

teşekkürler hocam ellerin dert görmesin. 1 terabaytlık hardisk sonuçta fat32 nin 33 gb sınırı var sanırım, üstü ntfs olur. neyseki şu dosyaları kurtarabilsem tamam doktor kafaya doladı acayip halen uyumadı önemli bir arşivi varmış zaten kurtardıktan sonra taşınabilir hardiske alacak onları bir kopya olarak şimdiden hizlial.com dan sipariş vermiş bile :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

her zaman güven olmaz disklere şimdiki diskler zaten tırışka hemen bozuluyor sektor daralıkca hata sorun cogalıyor..

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Kardeş Onlinemisin bilmem Ama Ben Çözdüm Sorunu Aynı disk Bende VArdı Bugun Sorun Verne Şimdi Cozdum Çalışti Format Atmadan ..

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek

ottomanmurat bunu yazdı:

Kardeş Onlinemisin bilmem Ama Ben Çözdüm Sorunu Aynı disk Bende VArdı Bugun Sorun Verne Şimdi Cozdum Çalışti Format Atmadan ..

Yaz burda millette yararlansin bari  muratbaba........

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GICIKCAN
    GICIKCAN's avatar
    Erkek

ottomanmurat bunu yazdı:

nasıl çözdün hocam uykudan kalkıp markete bişeyler almaya gittim şimdi geldim eve senin verdiğin hiren's 13 boot cd sini deneyecektim diğer arkadaşın verdiği linkler inene kadar deneyelim dedim

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GICIKCAN
    GICIKCAN's avatar
    Erkek

ottomanmurat bunu yazdı:

senin verdiğin hiren's boot çalıştırdım mini linuxtada açtım ama biraz kurcaladım yine olmadı yanlış menülere mi girdim ne. xp gibi diskler görünmüyor onda sağ tuştan menüler var işte ingilizce bir yere girmiştim ama ordada 32 mb görünüyor :( nereye girmem gerekiyor hocam mini linuxta. mini xp de çalıştırdım yemedi yine 32 mb görünüyor ve diski açmıyor

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustaa
    mustaa's avatar
    Erkek
    aygıt yöneticisinden donanım değişiklerini tara diyerek bi dene istersen basit ama belki sonuca ulaştırır..

forum yorumla yaşar....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek
    ilk (windows kurlu olan) hdd yi master diğerinje slave yada her iksinide cable slect yap düzelir eğer denemedi isen

I am Jack's inflamed sense of rejection
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GICIKCAN
    GICIKCAN's avatar
    Erkek

mustaa bunu yazdı:
    aygıt yöneticisinden donanım değişiklerini tara diyerek bi dene istersen basit ama belki sonuca ulaştırır..

yok hocam işe yaramadı orasıda :(

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GICIKCAN
    GICIKCAN's avatar
    Erkek

asiminnesli bunu yazdı:
    ilk (windows kurlu olan) hdd yi master diğerinje slave yada her iksinide cable slect yap düzelir eğer denemedi isen

yani kabloların yerlerini mi değiştir diyorsun hocam kablolar sata. windows kurulu olan kabloyla ikinci hardiskin kablolarının yerlerini değiştirelim mi denemedim orayı ama

Toplam Hit: 6788 Toplam Mesaj: 39