Bilgisayar İkinci Hardiski Görmüyor...!
-
jumper takmayı denedınmı hocam
-
serioususer bunu yazdı:
-----------------------------
jumper takmayı denedınmı hocam
-----------------------------jumper mi :| hocam hardiskler sata her ikiside sata. biostan etkinleştirdik ikincil hardisk RAW sürücü olarak görünüyor içine girmiyor biçimlendirilsin mi zımbırtısı çıkıyor :|
-
Mbr ile ilgili bir sıkıntı olabilir ben iyi bilmiyorum mbr konusunu ama uzmanları vardır mutlaka sitede.
-
Sorun Cozuldu mu
-
yardım için cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim. arşivin tamamını biçimlendirmeden kurtardım. nasıl mı bir tek programla oda getdataback 4,20 sürümü ile (diğer sürümler seriali olmasına rağmen full olmuyor kopyalatmıyor program)
-
Bu Programu Biliyorum Uzun Sürüyor Taraması Sector Sector ama Kurtarma Programları Tam Saglıklı Kurtarmiyor Dosyalari Birazini Bozuyor Ne Olsada.
Ayrica Bu Kadar Ugraşmana Hiç Gerek Yoktu Çözüm Yolu Vardi.
-
ottomanmurat bunu yazdı:
Bu Programu Biliyorum Uzun Sürüyor Taraması Sector Sector ama Kurtarma Programları Tam Saglıklı Kurtarmiyor Dosyalari Birazini Bozuyor Ne Olsada.
-----------------------------Neden aciklamadin kardes ?
-
mclaren bunu yazdı:
ottomanmurat bunu yazdı:
-----------------------------Neden aciklamadin kardes ?
-----------------------------Arkadaş ücretli yapıyor sanırım ve para kazanmak için böyle bir yola girişiyor. (bkn.: özel pm) get data back ile full arşivi bozmadan tamamen kurtardım.