Bilgisayar Kapalı İken Download Yapmak İstiyorum :|
-
kronik bunu yazdı:
-----------------------------
osurmadan sıçmak gibi olur lan :D
-----------------------------koparttın beni dostum :D:D
-
yavaş :D
-
çok şey istiyorsun.
bunları karşılayamayız evlat :/ cebine harçlığını koyuyorlar git karıyla kızla gez boşver böyle fikirler akla zarar :/ -
Hiç komik değil demek için girmiştim ama öyle şeylerin var olduğunu öğrendim. Benim için de büyük sorun bu. Bu konuda bilgili olan varsa nette ne şekilde aratmak lazım.
-
soruyu yanlış yazdın için herkez yanlış anlamış.
PC den degil başka birşeyden download yapmak istiyor zaten (pc kapalıyken nasil downlaod yapsın) :)
http://www.hepsiburada.com/liste/department.aspx?sp=torrent_download%3dvar&CategoryId=112123 bunlardan birini alacaksın
örnek

-
torrent değilde pc ile bağlantılı pc hdd si kullanan bir zasmazingo olsa pc den yönetilen süper birşey olur yapsalar böyle bir ürün bayağa satar
-
benim bir arkadaşım 600'e ucuzundan bi dizüstü aldı.1 tb'da harddisk. makina gece gündüz download yapıyor.kapağını kapıyor, hem sessiz hem az yakıyor.2-3 günde bi resliyomuş makinayı :)) hızıda 10 mbit.(e kadar değil)
-
anakara bunu yazdı:
-----------------------------
torrent değilde pc ile bağlantılı pc hdd si kullanan bir zasmazingo olsa pc den yönetilen süper birşey olur yapsalar böyle bir ürün bayağa satar
-----------------------------wifi yerine lan kablosu ile çalışanları da var fakat bunlarda işletim sistemi kaldıracak kadar ram yok zaten daha fazlasını istiyorsan al netbook :)
-
Benim arkadaşımda sunucu lokasyon ettirdi her hafta gidip harddiskini alır gelir alır gelir :)
-
geçende biri pc kapalıyken telefonu şarj edebilirmiyim diye konu açtıydı , şimdide pc kapalıyken download yapmak istiyorum diyor arkadaşım : ), yakında da pc kapalıyken film izleyebilirmiyim müzik dinleyebilirmiyim internete girebilirmiyim die felan merakla sorulan sorular olur, arkadaşımın dediği gibi osurmadan sıçabilirmiyim gibi aynı :D