folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bilgisayar Kapalı İken Download Yapmak İstiyorum :|

Bilgisayar Kapalı İken Download Yapmak İstiyorum :|

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elrosse
    Elrosse's avatar
    Erkek

kronik bunu yazdı:
    -----------------------------

osurmadan sıçmak gibi olur lan :D

koparttın beni dostum :D:D

I dont care.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTRoLi
    PeTRoLi's avatar
    Erkek

yavaş :D

Akıllarınızda ne Uhud kaldı, ne Hendek ne de Bedir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

çok şey istiyorsun.

bunları karşılayamayız evlat :/ cebine harçlığını koyuyorlar git karıyla kızla gez boşver böyle fikirler akla zarar :/

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hiç komik değil demek için girmiştim ama öyle şeylerin var olduğunu öğrendim. Benim için de büyük sorun bu. Bu konuda bilgili olan varsa nette ne şekilde aratmak lazım.

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

soruyu yanlış yazdın için herkez yanlış anlamış.

PC den degil başka birşeyden download yapmak istiyor zaten (pc kapalıyken nasil downlaod yapsın) :) 

http://www.hepsiburada.com/liste/department.aspx?sp=torrent_download%3dvar&CategoryId=112123 bunlardan birini alacaksın

örnek

Bilgisayar_736506.jpg%20%28500×500%29

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

torrent değilde pc ile bağlantılı pc hdd si kullanan bir zasmazingo olsa pc den yönetilen süper birşey olur   yapsalar böyle bir ürün bayağa satar

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanc
    kivanc's avatar
    Erkek

benim bir arkadaşım 600'e ucuzundan bi dizüstü aldı.1 tb'da harddisk. makina gece gündüz download yapıyor.kapağını kapıyor, hem sessiz hem az yakıyor.2-3 günde bi resliyomuş makinayı :)) hızıda 10 mbit.(e kadar değil)

dolmuşta para uzatmamak için ölü taklidi yaptım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

anakara bunu yazdı:

torrent değilde pc ile bağlantılı pc hdd si kullanan bir zasmazingo olsa pc den yönetilen süper birşey olur   yapsalar böyle bir ürün bayağa satar

wifi yerine lan kablosu ile çalışanları da var fakat bunlarda işletim sistemi kaldıracak kadar ram yok zaten daha fazlasını istiyorsan al netbook :) 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

Benim arkadaşımda sunucu lokasyon ettirdi her hafta gidip harddiskini alır gelir alır gelir :)

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

geçende biri pc kapalıyken telefonu şarj edebilirmiyim diye konu açtıydı , şimdide pc kapalıyken download yapmak istiyorum diyor arkadaşım : ), yakında da pc kapalıyken film izleyebilirmiyim müzik dinleyebilirmiyim internete girebilirmiyim die felan merakla sorulan sorular olur, arkadaşımın dediği gibi osurmadan sıçabilirmiyim gibi aynı :D

YALAN doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar.UNUTMA doğruların kaderidir yalnızlık. kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar, YAŞIYORUM YİNE ASLAN GİBİ..!------------------------------------------------------------------------------hacklink.info
Toplam Hit: 8662 Toplam Mesaj: 26