folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bilgisayar Kapalı İken Download Yapmak İstiyorum :|

Bilgisayar Kapalı İken Download Yapmak İstiyorum :|

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

MuratDnz bunu yazdı:
    -----------------------------

geçende biri pc kapalıyken telefonu şarj edebilirmiyim diye konu açtıydı , şimdide pc kapalıyken download yapmak istiyorum diyor arkadaşım : ), yakında da pc kapalıyken film izleyebilirmiyim müzik dinleyebilirmiyim internete girebilirmiyim die felan merakla sorulan sorular olur, arkadaşımın dediği gibi osurmadan sıçabilirmiyim gibi aynı :D

yeni nesil anakartlarda pc kapalıyken usb ye güç verme özellini aktif edebiliyorsun bu sayede pc kapalı oldu halde usb ye bağlı şeylere elektrik gitmeye devam ediyor 

:) yaşlanmışsınız hocam siz devir teknoloji devri 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

MuratDnz bunu yazdı:

geçende biri pc kapalıyken telefonu şarj edebilirmiyim diye konu açtıydı , şimdide pc kapalıyken download yapmak istiyorum diyor arkadaşım : ), yakında da pc kapalıyken film izleyebilirmiyim müzik dinleyebilirmiyim internete girebilirmiyim die felan merakla sorulan sorular olur, arkadaşımın dediği gibi osurmadan sıçabilirmiyim gibi aynı :D

yeni nesil anakartlarda pc kapalıyken usb ye güç verme özellini aktif edebiliyorsun bu sayede pc kapalı oldu halde usb ye bağlı şeylere elektrik gitmeye devam ediyor 

:) yaşlanmışsınız hocam siz devir teknoloji devri 

Yeni nesle gerek yok benım p4 anakartın kıde yapıyordu :) ayar falanda ıstemiyor pırıze tak yeterlıydı :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ferdikan
    ferdikan's avatar
    Erkek

yahu bunlar virüs ten falan etkilenirmi :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

ferdikan bunu yazdı:

yahu bunlar virüs ten falan etkilenirmi :D

yuh hocam , :) bazı yeni çıkanlar android ve linux ile çalisiyor ama türkiye de görmedim milyarda bir ihtimal diyim sana evdeki uydu cihazı ne kadar etkienirse :O

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

1. Bicok modem+router larda bittorrent desteği var onu kullanabilirsiniz, Yada media playerların torrent desteklilerinden alacaksın o zaman bunu yaparsın,

2. Soft power olan hemen hemen tüm pclerde, ki soft power olmayan pc yok artık, usbden pc kapalıyken elektrik alma olayı ya normalde vardır, ya biosda ayar olarak vardır, yada jumperla acılıyodur...

3. Linuxe giren bi virüs gelirse bulaşabilir, hatta içindeki yazılımı yazan adamın bi backdoor koymadığını bilemezsin hocam...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 8663 Toplam Mesaj: 26