Bilgisayar Kasası Mı Şantiye Alanı Mı
-
tmm dır hacılar en kısa sürede kasanın sesini kesicem
geçen gidiyodum yolda yanımdan bi toros stejyin bile benim kasadan daha az ses çıkarıyodu yaw :D
-
cosmic bunu yazdı:
-----------------------------
Varg bunu yazdı:
ses powerdan geliyordur büyük ihtimal. işlemcinin fanı şantiye alanı gibi ses çıkaramaz. power ıda dıştan temizlemek çok zor, yani dıştan fırça sokup yaptıgın temizleme sayılmaz. power ı açıp iyice bi tozları sil nemli bezle. sonra fanını iyice yağla sorun çıkmaz
-----------------------------aman diyim toplaması zordur
arkadaşla bişiler yapacam artıqne çıkacaq baqalım , büyük ihtimalle toparlarım tekrardan
-
MsXLaBs bunu yazdı:
CellyM bunu yazdı:
-----------------------------fan ve hdd dir ikisi dışında bişeyden ses gelmez :)
usta benim merak ettiğim şu sen ilk msjını nasıl edit'lediN? :)
-----------------------------edit mi içimden geldi
-----------------------------ilk mesaj edit lenmiyoki :)
-
Varg bunu yazdı:
ses powerdan geliyordur büyük ihtimal. işlemcinin fanı şantiye alanı gibi ses çıkaramaz. power ıda dıştan temizlemek çok zor, yani dıştan fırça sokup yaptıgın temizleme sayılmaz. power ı açıp iyice bi tozları sil nemli bezle. sonra fanını iyice yağla sorun çıkmaz
-----------------------------benim işlemcinin fanı gayet şantiye alanı gibi ses çıkartıyordu.
aynen bende temizledim daha pis arttı ses.
gittim yeni fan aldım ses mes kalmadı.
-
CellyM bunu yazdı:
MsXLaBs bunu yazdı:
CellyM bunu yazdı:
-----------------------------fan ve hdd dir ikisi dışında bişeyden ses gelmez :)
usta benim merak ettiğim şu sen ilk msjını nasıl edit'lediN? :)
-----------------------------edit mi içimden geldi
-----------------------------ilk mesaj edit lenmiyoki :)
tmm hacı bilmiyodumöyle bi kural varsa öğrenmiş oldum
-
MsXLaBs bunu yazdı:
-----------------------------yok kardeşim yanlış anladın :)
kural fln değil düzenleyemiyorsn ilk mesajı öle bi buton yok diye şaşrdım yani :)
-
%99 PS'dendir arkadaşlarında dediği gibi. PS'ni kasadan sök. Bi güzel aç. İçinde ki tozları al. Fanının da göbeğini temizleyip yağla tamamdır
-
CellyM bunu yazdı:
-----------------------------MsXLaBs bunu yazdı:
-----------------------------yok kardeşim yanlış anladın :)
kural fln değil düzenleyemiyorsn ilk mesajı öle bi buton yok diye şaşrdım yani :)
-----------------------------tmm hacı problem kalmadı
-
husnuweb bunu yazdı:
Varg bunu yazdı:
-----------------------------benim işlemcinin fanı gayet şantiye alanı gibi ses çıkartıyordu.
aynen bende temizledim daha pis arttı ses.
gittim yeni fan aldım ses mes kalmadı.
-----------------------------anlayan birine temizletseydin yeni almak zorunda kalmazdın. içini iyi temizleyememizsin. sonunda daha kötü olmuş
-
MsXLaBs bunu yazdı:
tmm hacı problem kalmadı
-----------------------------pki hocam :)
bu arada benimde pc traktör gibi ses çıkarıyo. hdd den geldiğide bariz belli power ışığı sürekli yanıyo bazen ama cpu o kadar fazla kullanımda değil garip dimi :/