Bilgisayar Kasası Mı Şantiye Alanı Mı
-
o seste güzel ama ya huşu katıyor sessiz odaya
-
aynı sorun bende de war nasıl yapacam bilmiom iş yerindeki bilgisayarın sesinden başıma ağrılar girio harbiden. Bütün işyerindeki çıkan sesin yaklaşık 3 katını tek başına benim makina çıkarıo amk .. :|
-
hacılar dediklerinizi yaptım yine de ses gelmeye başladı
daha derinlere indim ve bunu buldum ekran kartının fanı
kendi çabalarımla üfürdüm felan filan hala ses çıkmakta
tabiri caizse kapı gıcırdayınca yağlanır ya buna da öle bişi mi lazım acaba?
-
MsXLaBs bunu yazdı:
-----------------------------
hacılar dediklerinizi yaptım yine de ses gelmeye başladı
daha derinlere indim ve bunu buldum ekran kartının fanı
kendi çabalarımla üfürdüm felan filan hala ses çıkmakta
tabiri caizse kapı gıcırdayınca yağlanır ya buna da öle bişi mi lazım acaba?
-----------------------------aynı sorun bendede var yağlama daha fena olur en iyisi fanı değiştir hocam pc yedek parça satan yerlerde var 5-6 lira bişey
-
fanların arasına ince diş kürdanıyla iyice temizleme işlemi yap , sonrasında elektirikli supurgeyle çektir tozlarını ( fana tut fan supurgeyi tutunca donmeye başlasın) .büyük ihtimal ondan.. ayrıca hava akımını sağlayan 3 fandan birisini ters yönde taktıysan oda ses yapar veyahut bi kabloya falan deyiyordur..
-
Bendende uçak motoru gibi ses geliyordu ekran kartının fanındaymış problem değiştirdim 8 lira mı ne fan artık rahatım.
Fanları tek tek durdur çalışırken hocam ses kesildiğinde anlarsın hangisi problemli
-
anakartın vidalarına bak fanlara yag falan dök
-
mobydick64 bunu yazdı:
fanların arasına ince diş kürdanıyla iyice temizleme işlemi yap , sonrasında elektirikli supurgeyle çektir tozlarını ( fana tut fan supurgeyi tutunca donmeye başlasın) .büyük ihtimal ondan.. ayrıca hava akımını sağlayan 3 fandan birisini ters yönde taktıysan oda ses yapar veyahut bi kabloya falan deyiyordur..
dediklerini uygulayacam olmazsa fazla kasmam diğer müridlerin dediği gibi gider yeni bi fan alırım. Saolun..! -
Varg bunu yazdı:
husnuweb bunu yazdı:
Varg bunu yazdı:
ses powerdan geliyordur büyük ihtimal. işlemcinin fanı şantiye alanı gibi ses çıkaramaz. power ıda dıştan temizlemek çok zor, yani dıştan fırça sokup yaptıgın temizleme sayılmaz. power ı açıp iyice bi tozları sil nemli bezle. sonra fanını iyice yağla sorun çıkmaz
-----------------------------benim işlemcinin fanı gayet şantiye alanı gibi ses çıkartıyordu.
aynen bende temizledim daha pis arttı ses.
gittim yeni fan aldım ses mes kalmadı.
-----------------------------anlayan birine temizletseydin yeni almak zorunda kalmazdın. içini iyi temizleyememizsin. sonunda daha kötü olmuş
-----------------------------yazdığın mesajdan sonrasını oku bakayım.
kaç kişi temizlemiş de halletmiş, kaç kişi fanı değiştirmiş.
yarım akıllı seni.
-
MsXLaBs bunu yazdı:
Edit: bu konuyu açarken bile ses çıkarıyodu
-----------------------------konuyu açtıktan sonra ses kesildi mi :P