folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bilgisayar Kursları İşinden Anlayanlar Bi Bakıverin

Bilgisayar Kursları İşinden Anlayanlar Bi Bakıverin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    captain
    captain's avatar
    Erkek

hocalar şimdi sorum şu ben bi cisco yada izmir 9 eylülde verilen etik hackerlık kurslarına filan gidersem ne gibi işler bulabilirim yani bu kursları aldıktan iş imkanları nelerdir bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa çok sevinirim. şimdiden teşekkür ediyrum.

her şeyin bir bedeli vardır ödenmiş yada ödenecek
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Para karşılığı msn hackler para kazanırsın :M

Hocam doğrusu onların bence Türkiyede iş alanı cok geniş değildir.Mesela uzmanlıgına göre atıyorum akbank adamlar sana diyor ki işte sitede ağımızda şurda burda acık varsa tespit et kapat.Güvenlik önlemlerini al vs.

Bide şuraya bak istersen http://www.netron.com.tr/nba/ethical_hacker_egitim_sertifika.asp 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    captain
    captain's avatar
    Erkek
    hıı anladım hocam ya aslında sadece hackerlık kursundan bahsetmiyorum aslında ciscoda filan varmıdır acep iş imkanı fazla olan bi kurs. bu arada msn hackleme işi karlı olur baya :D:D:D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmQceR
    EmQceR's avatar
    Erkek

konuyla alakası sadece hacker dan ibaret :D dün Boğaziçi üniversitesinde seminer vardı internet & hacking diye çok iyiydi aydınlatıcı ve bazı bilmediklerimi öğrendim iyi oldu.Şöyle bir şey var Semineri veren adamın Tahribatta olduğunu düşünüyorum genç çünkü kesin uğramışlığı veya üyeliği vardır ne bilim adamın adı Kadir Saraçoğluydu yöneticiler bu mesajı okursa ve tanıdıksa cevap yazarlarsa çok iyi olur.Bi kaç hacking show da yaptılar ama bi arkadaslık sitesine sql inj denedi ama yapamadı sonra ben eve gelince denedim tablo ya falan ulastım sonra sildim neyse bide crakc olayı var bu serial onu anlattı nasıl yapıldığını süper en kısa zamanda tahribatta yayınlıcam arama yapıcam bakalım varsa hortlatırım yoksa yazıcam neyse konuyu baltaladım

hocam bu seminer veren arkadaşlar Istanbul Emniyetindendiler adamlar işi girmiş işte sende biraz bişeyler yaparsan şirket veya kamu ya girebilirsin düşüncesindeyim eğitimini alırsan.

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    captain
    captain's avatar
    Erkek

hocam mutlaka bi iş buluruzda ne tür işler olur hani bilen anlayan birileri varsa öğrenmek için açtım bu konuyu sonuçta bi şeyler bildikten sonra karşlığını bi şekilde alırsın

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mont-blanc
    mont-blanc's avatar
    Erkek

Besay veya Bilgeadam kurslarına bak..

yıkılma sakın !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek
    mont-blanc bunu yazdı:
    -----------------------------

Besay veya Bilgeadam kurslarına bak..

-----------------------------
    bilge adam benımde tavsiyem,

Merhabaaaaa
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    generous
    generous's avatar
    Erkek
    hocam okuyomusun okuyosan ne okuyorsun ?

Boş sayfaya imza atmam!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    captain
    captain's avatar
    Erkek
    lise sondayım hocam şöyle bi düşüncem var eğer bu sertifikalarla filan gelecekte ii bi iş edine biliceksem össye hazırlamıcam ama olmazsa seneye hazırlık yapıcam 4 yıllık için bilgisayar bölümüm bu arada

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

üniye devam ediyosun..

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

http://www.cehturkiye.com/index.php/ceh-sertifikasi

cehtürkiyeden bi alıntı: Ülkemizde ise henüz durum bu kadar parlak olmamakla birlikte artan güvenlik ihtiyacı ile CEH unvanına sahip Etik Hackerlar daha iyi koşullarda çalışmaya başlayacaklardır…

amk bizim ülkemiz niye her haltta 10 sene geriden geliyo anlamıyom.

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
Toplam Hit: 2704 Toplam Mesaj: 22