Bilgisayar Kursu Açmak
-
Açta bat hocam :)
-
u235 bunu yazdıfuturist bunu yazdıu235 bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdıfuturist bunu yazdı
şerefsizim yazdığını yazım 3 gün klavyeye bakmam helal olsun bacı
Anlatım bozuklukları var yazıda.
ne gibi
ne gibisini yazardımda ben yazdıkdan sonra mesajını editleyip hatalarını düzeltmişsin :)
bu dedğin imkansız. ben 14.47 de düzenlemişim
sen 14.58 de yorum yapmışsın
sanırım malum olmuş
i
-
futurist bunu yazdıu235 bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdıfuturist bunu yazdı
ne gibi
Mesela gittiğim kurstaki sözleşmedeki maddlerin birkaçı diye bir cümle yok Türkçe'de :D Sanki birbirinden bağımsız kelimeleri birbirine bağlamaya çalışmış; saçma da olsa bir arada duracaksınız dercesine yazmışsın. Sen bunu dersen adam da anlatım bozuklukları var der tabi haklı olarak :D
Edit: Cümlenin doğrusu: Gittiğim kursun sözleşmesindeki maddelerden birkaçı 'dır.
Edit 2: Gerek görsel nizam, gerekse okunuşsal nizam olarak noktalama işaretleri de çok önemlidir cümlelerde. Kullan diye koymuşlar adamlar klavyenin üzerine noktasını, virgülünü; süs olsun diye değil. Ha tabii birisine bunu söylediğinde direk çıkışır: "Burası internet, dilekçe doldurmuyoruz. İstediğim gibi yazarım, sana ne?!" diye. Oysa ki güzel ve düzgün yazmak hem okumayı kolaylaştırır hem de anlaşılırlığı arttırır.
1049 tarafından 24/Şub/14 15:17 tarihinde düzenlenmiştir -
Sana tek ve en guzel Tavsiyem katien online olarak ac Bu Ofis dukkan mekan kirasi adamin azina ediyor. Benden demesi varini yogunu aliyor. Katien hem kafan cok rahat olur online kursta Birde soru cevap yaparsin eger bilgine guveniyorsan
Birsuru online egitim sitesi var hepside kazaniyor
vidobu gorsel egitim turkekip daha 100 tane sayarim ayrica egitim setleri hazirlayip satiyorlar sen vergi levhali kurs acsan zaten protokole burokrasiye takilcan demedi deme . Turkiye oyle girisime gelisime acik bir yer degil destekler cok az.
-
futurist bunu yazdıu235 bunu yazdıfuturist bunu yazdıu235 bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdıfuturist bunu yazdı
ne gibi
ne gibisini yazardımda ben yazdıkdan sonra mesajını editleyip hatalarını düzeltmişsin :)
bu dedğin imkansız. ben 14.47 de düzenlemişim
sen 14.58 de yorum yapmışsın
sanırım malum olmuş
i
haha şaka gibi
"erken gelmişsem koridordan bedava ingilizce dersi almıştım."
Şu cümleyi ilk olarak "erken gelirsem koridordan bedava ingilizce dersi almışım" dediğine eminim :D
-
renegadealien bunu yazdı
Açta bat hocam :)
Öncelikle tüm yorumlara üşenmeyip yazdığınız için teşekkür ederim , gerçekten dikkate alıcam yazılanları.
Ancak rene kısa yazmış öz yazmış ama mecazi mi yazdın yoksa ciddi misin anlamadım :)
Ticaret yaparak öğrenilir moduna göre düşünürsem , aç ta bata bata öğrenirsin mi demek istedin?
Yoksa aç Ankarada kesin batarsın o iş yürümez mi dedin ?
ve işin içinde olan biri olarak neden az yazdın Rene aydınlat bizi :D
-
ayazz a katılıyorum doğru bir tesbit
u235 içinde bir düzenleme yaptım ama o kısım mıydı gerçekten hatırlamıyorum.
hızlı yazdığımdan çoğu zaman oluyor bu.
Okuyuculardan özür diliyorum
Türkçemizi iyi kullanalım tabi
http://www.youtube.com/watch?v=0quHs9UPqBc
futurist tarafından 24/Şub/14 15:44 tarihinde düzenlenmiştir -
-
:) teşekkürler motivasyon konuşmaları için.
-
futurist bunu yazdı
keske filmlerdeki gibi olsa cidden ticari sikinti olur kurs vs. 3 ay bile dayansan kiradan kaccak rakam belli