Bilgisayar Mühendisi İçin Bilgisayar
-
RaNGeR bunu yazdıasa42 bunu yazdı
up!
2000 lira altı i7 var mı sağlam ???
Çok şey mi istedim :D
Hocam 2000 altı i7 bulursunuz ama sağlam olmaz :) Biraz çok şey istemişsiniz gibi geldi bana :)
2500-3000 civarı derseniz istediğiniz gibi birşeyler bulabiliriz :)
Böyle bir şey var. i7 8gb ram, 2gb ati ekran.
tek olmamasını istediğim şey CASPER.
Buna ne dersin?
-
asa42 bunu yazdıRaNGeR bunu yazdıasa42 bunu yazdı
up!
Hocam 2000 altı i7 bulursunuz ama sağlam olmaz :) Biraz çok şey istemişsiniz gibi geldi bana :)
2500-3000 civarı derseniz istediğiniz gibi birşeyler bulabiliriz :)
Böyle bir şey var. i7 8gb ram, 2gb ati ekran.
tek olmamasını istediğim şey CASPER.
Buna ne dersin?
tavuk eti fiyatına koyun eti olmaz varsa bozuktur. casper alırsan yetkili servisle ailecek görüşmeye başlarsın o i7 işlemciden dual core performansı alamazsın. asus toshiba samsung sony gibi markalar varken değişiklik istersen değişiklik yaşarsın hocam haberin olsun :)
-
ltcelik bunu yazdıinterfector bunu yazdı
bilgisayar mühendisi dediğin adam celeronda program yazabilen adamdır :D neymiş i7 peeh :D
yani..
Fakat geliştirdiğin yazılıma bakar.. Muhasebe programı yazıyosan 386DX bile yeter
Yok akışkanlar dinamiği simülasyonu , 3d oyun vs yazıyosan sağlam bir makine iyi olur
zaten bunu yapabiliyorsan elinin altında sağlam bir makine olur
-
Apple yeni macbook pro retina ekran tek geçerim..
-
Ben kullanıyorum, memnunum.. Bi tek klavyesi hoş değil, bi de 15inch full hd alışmak zor oluyo.
-
NmC bunu yazdı
Ben kullanıyorum, memnunum.. Bi tek klavyesi hoş değil, bi de 15inch full hd alışmak zor oluyo.
ne zamandır kullanıyorsun hocam. Çoğu laptop ilk önce iyi gibi dururken sonradan su koyuveriyor :/
-
asa42 bunu yazdıNmC bunu yazdı
ne zamandır kullanıyorsun hocam. Çoğu laptop ilk önce iyi gibi dururken sonradan su koyuveriyor :/
Hocam 1 aydan fazla oldu, fan aralığı çok geniş. Isınıyor fakat felaket de üflüyor, yanma falan olacağını sanmıyorum :) İki ekran kartı var, kendisi duruma göre değiştiriyor. Windows kullanımında intel ekran kartı ile batarya 3-4 saat arası dayanıyo. Çevremden duyduğum kadarıyla alan 4-5 sene problemsiz kullanıyormuş. Servis durumunu bilmiyorum, arıza çıkarırsa bana sövme :D
-
asus n56vz s4037 kullanıyorum çok sağlam makine öneririm.
-
asa42 bunu yazdı
up!
dedik ya önceki postlarda.
Asus k55vm aldım kullanıyorum.
http://forum.donanimhaber.com/m_61671948/tm.htm
ahanda burdan aldım freedos:
-
Arkeolog için bilgisayar?? :(
şaka bi yana oyun bilgisayarları tam sana göredir . msi felan bak monsterbook bak