folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Bilgisayar Muhendisleri Halinden Mennun Mu ?

Bilgisayar Muhendisleri Halinden Mennun Mu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek
    JCARLOS bunu yazdı

tıpı degıl de eczacılık okumadıgıma pısmanım

12 bin eczacı yoksulluk sınırının altında haberi..

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/23677994.asp

Maksat çok para kazanmak ise, bunun sonu yok..

Ama maksat sevdiğin mesleği yapmak ise, para nasıl olsa gelecektir...

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatih07
    fatih07's avatar
    Erkek
    Esconda bunu yazdı

Konu disinda birsey soylemek istiyorum.Hangi bolum olursa olsun ileride iyi para kazanmak ve maas icin okuyorsaniz elbette hayatinizdan memnun olmayacaksinizdir.Bir amac edinip o dusnce ile okunursa, yapilan isten zevk alinacaktir ve bu, mutlulukla dogru orantilidr.Amacsiz bir sekilde para icin okuduysa tibba gitseydi, keske ticaretle ugrassaydim diyecekti.Cunku onceligi para.Para icin okumaniza gerek yok.Ticarete atilin, bosuna yer kaplamayin.

hocam dediğin çok doğru. hangi iş olursa olsun sevmedikten sonra maaşın hiç önemi olmuyor.öncelikle hangi meslek sizi daha mutlu ediyorsa onu seçmeniz.ben bilgisayar muhendisliği okuyorum benim için maaş 2. planda.ben sabahtan akşama kadar kod yazsam yorulmam çünkü mesleğimi seviyorum. 

Düşmanına o Kadar Yüklenme .. Gün Geliir Dostun Olur. Dostuna o Kadar Güvenme .. Gün Gelir Düşmanin Olur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrkps
    mrkps's avatar
    Erkek

bende hep bilgisayar müh olmak istemişimdir. fakat tercihler sırasındaki yoğun baskılar sonucu tıp yazdım... ama şimdi iyikide yazdım diyorum :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek

şu ösym bilgisayar mühendisi alırken bilgisayar ile ilgili 10 tane genel soru sorsa bizim sınıftan 10 kişiyi kafadan elerdi(20 kişilik sınıftık)

Neyse okuyamadık ama en azından işi bildigimiz için sektöre girdik bi şekilde çalışıyoruz. İşi bilipte çalışmak isteyen özel şirketlere başvursun lise üni mezunu olman pek önemsenmiyo işi biliyor musun ona bakıyolar bilgisayar mühendisligi kazanamayanlara sesleniyorum yalnız degilsiniz :D

edit : Sabah sabah orucun etkisiyle biraz saçmaladıysam affola

GUS tarafından 09/Tem/13 09:28 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 2185 Toplam Mesaj: 15