folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bilgisayar Mühendisliği - İtü Vs Boğaziçi

Bilgisayar Mühendisliği - İtü Vs Boğaziçi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

Hocalar hepinize iyi akşamlar öncelikle nasipse bu sene bir üniversiteye yerleşicez hayırlısıyla burada da bilgisayar mühendisleri olduğunu düşünerek bu konuyu açmak istedim;

İtü bilgisayar mühendisliği ve boğaziçi bilgisayar mühendisliği bölümleriyle alakalı bilgi almak istedim okuyan arkadaşlar varsa... 

Hazırlık sınıfları nasıldır atlanabilecek düzeyde midir sınavları geçilse bile geçilmemeli midir? Böyle söyleyenleri duydum çünkü sebepleri nedir.

İtü ve Boğaziçi arasında bilg.müh. eğitimle alakalı bir fark var mıdır varsa nedir?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek

lys geçti mi?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

boğaziçini bilmiyorum

itü'nün hazırlık sınıfını zor geçebilirsin =)

bence bi sene okumaya değebilir.

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

hackworm bunu yazdı:
    -----------------------------

lys geçti mi?

-----------------------------

daha geçmedi geçecek gibi duruyo (:

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek

eğer hazırlığı boş geçireceksen atlamak için önceden biraz göz geçir, yok hem biraz nefes alıcam hemde ingilizce çalışırım diyorsan oku.Bilgisayar mühendisliğinde ingilizce önemli olsada hep teknik ingilizce ön planda. past tense işini görmez yani :))

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

hocam moralini bozmak istemem ama her yıl öss yaklaştıgında veya açıklandıgında bu tip marka ünilerin kıyaslama konuları açılıyor ancak türkiyede sadece 100 küsür kişi buralara girebiliyor..umarım bunların arasında olabilirsin :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

Hocam hiçbirşey kesin değil ki nasip kısmet ben bu okullarda bu bölümlerde okuyanlardan bilgi almak istedim (: inşallah hallederiz ya zor değildir o kadar

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musdawdaf
    musdawdaf's avatar
    Erkek

ilk olarak uni vs uni diye bisey yok mantıgı yok bunun sen neyi istersen ona gidersin

puanı tutupta ituyu yazan gormedim bizim zamanda 367 ile bogazici kapatırken itunun en yuksek puanı 367.5 di

ingilizce konusuna gelince bogazicinde egitim %100 ingilizce oyle teknik terim falan ogrenip hazırlıgı gecemezsin.Hazırlıgı gecsen bile okuyamazsın.

eger kolej cıkıslı degilsen yada cok saglam ingilizcen yoksa hazırlıgı gecmen cok asırı derece de zor.

daha biseyler daha eklerim sonra...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

bence boun ne gitmelisin .tofelde iyi puan aldıysan zaten gecersın.Bolumlerde ıngılızce sart bır yıl kafanı dınlersın zaten zaman kaybı olarak dusunme bu okullardakı ıngılızce egıtımı gayet basarılı

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

vala ben ygs 2 200. sıradayım. lysde iyi bir sıralama yaparsam mühendislikte boğaziçini asla 1. ye yazmam.

1 odtu yazarım 

2 itü yazarım

3 boğaziçi yazarım

odtu sıralaması boğaziçiden düşük sıralama olacağımdan odtü gelir.

boğaziçi sözelde iyidir. mühendis olacaksan itü odtü derim

illede teknik diyorum ben 

odtü itü ytü sonra ktü gelir.

bizim evde herkes itü ve ytü lüdür:D

"bea"
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

ilk aşamadan kaç puan aldım hocam :) sen gözde 2 üniyi karşılaştırıyorsun da

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
Toplam Hit: 5742 Toplam Mesaj: 27