Bilgisayar Mühendisliği - İtü Vs Boğaziçi
-
Hocalar hepinize iyi akşamlar öncelikle nasipse bu sene bir üniversiteye yerleşicez hayırlısıyla burada da bilgisayar mühendisleri olduğunu düşünerek bu konuyu açmak istedim;
İtü bilgisayar mühendisliği ve boğaziçi bilgisayar mühendisliği bölümleriyle alakalı bilgi almak istedim okuyan arkadaşlar varsa...
Hazırlık sınıfları nasıldır atlanabilecek düzeyde midir sınavları geçilse bile geçilmemeli midir? Böyle söyleyenleri duydum çünkü sebepleri nedir.
İtü ve Boğaziçi arasında bilg.müh. eğitimle alakalı bir fark var mıdır varsa nedir?
-
lys geçti mi?
-
boğaziçini bilmiyorum
itü'nün hazırlık sınıfını zor geçebilirsin =)
bence bi sene okumaya değebilir.
-
hackworm bunu yazdı:
-----------------------------
lys geçti mi?
-----------------------------daha geçmedi geçecek gibi duruyo (:
-
eğer hazırlığı boş geçireceksen atlamak için önceden biraz göz geçir, yok hem biraz nefes alıcam hemde ingilizce çalışırım diyorsan oku.Bilgisayar mühendisliğinde ingilizce önemli olsada hep teknik ingilizce ön planda. past tense işini görmez yani :))
-
hocam moralini bozmak istemem ama her yıl öss yaklaştıgında veya açıklandıgında bu tip marka ünilerin kıyaslama konuları açılıyor ancak türkiyede sadece 100 küsür kişi buralara girebiliyor..umarım bunların arasında olabilirsin :)
-
Hocam hiçbirşey kesin değil ki nasip kısmet ben bu okullarda bu bölümlerde okuyanlardan bilgi almak istedim (: inşallah hallederiz ya zor değildir o kadar
-
ilk olarak uni vs uni diye bisey yok mantıgı yok bunun sen neyi istersen ona gidersin
puanı tutupta ituyu yazan gormedim bizim zamanda 367 ile bogazici kapatırken itunun en yuksek puanı 367.5 di
ingilizce konusuna gelince bogazicinde egitim %100 ingilizce oyle teknik terim falan ogrenip hazırlıgı gecemezsin.Hazırlıgı gecsen bile okuyamazsın.
eger kolej cıkıslı degilsen yada cok saglam ingilizcen yoksa hazırlıgı gecmen cok asırı derece de zor.
daha biseyler daha eklerim sonra...
-
bence boun ne gitmelisin .tofelde iyi puan aldıysan zaten gecersın.Bolumlerde ıngılızce sart bır yıl kafanı dınlersın zaten zaman kaybı olarak dusunme bu okullardakı ıngılızce egıtımı gayet basarılı
-
vala ben ygs 2 200. sıradayım. lysde iyi bir sıralama yaparsam mühendislikte boğaziçini asla 1. ye yazmam.
1 odtu yazarım
2 itü yazarım
3 boğaziçi yazarım
odtu sıralaması boğaziçiden düşük sıralama olacağımdan odtü gelir.
boğaziçi sözelde iyidir. mühendis olacaksan itü odtü derim
illede teknik diyorum ben
odtü itü ytü sonra ktü gelir.
bizim evde herkes itü ve ytü lüdür:D
-
ilk aşamadan kaç puan aldım hocam :) sen gözde 2 üniyi karşılaştırıyorsun da