Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği Gibi Bölümlerde Okuyanlar!
-
Arkadaşlar merak etmeyin nasıl girilir falan demiyeceğim.Şimdi google kitabını okuyordum.Aynen cümleyi yazıyorum
23. sayfa "Oysa Brin ve Page, yalnızca beş sene önce, mezun olmak için bitirme tezi almışlar ve bu ödevi küresel alana yayılan multimilyarlarca dolarlık girişime dönüştürmüşlerdir"
Tahribatan gördüğüm kadarıyla çeşitli programlama dillerinde falan ödevler veriliyor ama daha önce hepsinin yaptığı ödevler gibi.Fakat merak ettiğim bizim ülkemizde ufak bir server kurulumu, arama motoru projesi vs.. gibi değişik projeler var mi?Gerçi ödev değil ama bu tür tezler varmı ?
Yani bizim öğrencilerin geliştirip belki para kazanabilecği projeler?Facebookta okuldan çıkmıştı.Proje mi bilmiyorum fakat okulda iletişim ağı oldumuştur.Daha sonra çevredeki okulları vs.. vs.. büyümüş.
Bizde de bu tarz enteresan ama önemli işler yapılıyor mu?Tabi bütn hepsi trilyonluk işler falan değil fakat merak ediyorum c de şu tarz programı yap gibi mi yoksa acayip işlerde oluyor mu?Sanıyorum adamların kendini yenilemeleri ve farklı şeyler bulmaları bu şekilde oluyor.
-
Evet veriyorlar tabiiki mesela benim bu yıl üstünde çalıştıgım proje insansız fabrika yapıyoruz
-
Odtülülerin yaptığı kükümran senfoni oyunu var
-
Bitirme projesi olarak ezanmatik yaparak paranın şeyine koyacam merak etmeyin az kaldı :)
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Bitirme projesi olarak ezanmatik yaparak paranın şeyine koyacam merak etmeyin az kaldı :)
-----------------------------yarıldım hocam süpersin :D
-
tabi ki var hocam olmaz mı ne projeler ne çalışmlar var
sana örnek olarak bitane %100 türk yapımı arama motoru linki verim bu basit bi örneği sadece http://www.ilkertemir.com/EvliyaCelebi/
-
-----------------------------Bitirme projesi olarak ezanmatik yaparak paranın şeyine koyacam merak etmeyin az kaldı :)
-----------------------------zuhahahah D:D::D:D:D
-
-----------------------------hacı yapıldı o ya geç kaldın :D
-
generous bunu yazdı:
-----------------------------tabi ki var hocam olmaz mı ne projeler ne çalışmlar var
sana örnek olarak bitane %100 türk yapımı arama motoru linki verim bu basit bi örneği sadece http://www.ilkertemir.com/EvliyaCelebi/
-----------------------------iyi abi cidden farklı projeler varsa güzel.Böyle değişik projeler varsa verin merak ettim :( hiç üniverte okumayan biri olaraktan..
-
-----------------------------ben cenabetlik dedektörü yapıcam..
sonra fem dir yeşilırmak tır bütün fetocu dersanelere satıcam..
girişe koyacaklar, aynı plazalardaki XR cihazları gibi olacak, cenabet giren olursa ötecek böylelikle içeri cenabet sokulmayacak.
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------ben cenabetlik dedektörü yapıcam..
sonra fem dir yeşilırmak tır bütün fetocu dersanelere satıcam..
girişe koyacaklar, aynı plazalardaki XR cihazları gibi olacak, cenabet giren olursa ötecek böylelikle içeri cenabet sokulmayacak.
-----------------------------:D bizde oturur clock (glock gibi) dedektörden geçen alet yaparız!