Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği Gibi Bölümlerde Okuyanlar!
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Bitirme projesi olarak ezanmatik yaparak paranın şeyine koyacam merak etmeyin az kaldı :)
-----------------------------ben cenabetlik dedektörü yapıcam..
sonra fem dir yeşilırmak tır bütün fetocu dersanelere satıcam..
girişe koyacaklar, aynı plazalardaki XR cihazları gibi olacak, cenabet giren olursa ötecek böylelikle içeri cenabet sokulmayacak.
-----------------------------
cenabet dedn de hacı bizim bi arkadaş vardı hergün okula gelince yaw bugün cenabetim yaw derdii...ama hergünn... -
adam ne sormuş ne cevaplar gelmiş
cevaplar konudan baya bi sapmış gibi
illa makaraya sarcanız yani
-
hye millet !! varmıdır projesi olan ? bitirme tezleri falan bizimle paylaşsın cidden merak ediyorum
-
Bence TRde de güzel ödevler çıkıyor..
Benim tezim Linux'ta driver yazımı ile ilgili idi.. . Bunun dışında az önce c++ öğrenmek isteyen arkadaşa tavsiye ettiğim Feza Buzluca http://www.buzluca.info/tezler.html kısmında bakarsan ödül almış ve işe yarayan projeleri olmuştur. Bu sadece bir örnek daha nice değerli işler var ama sıkıntımız sonrasında ki finans sıkıntısı..
google, youtube projesi bir finans kurumuna gittiğinde kurum finans kurumu diyelimki 4 milyon dolara fikrin %50sini alıyor. Daha sonra fikir sahibine 3er milyon dolar koyarak firma kurma teklifinde bulunur. Başlangıç sermayesi 6 milyon dolarlık şirket olur ve organizasyon kurulmaya başlanır. Fikir batarsa 1milyon dolarınız olur. (tabii iknası rasyonel bir süreçtir)
TR'de fikrini söylersin firma çalar yüzüne bulaştırır proje doğmadan ölür ;) sen yapmaya çalışırsın parasızlıktan sürünürsün ;)
-
Tez konusunda http://tez2.yok.gov.tr/ kullanabilirsin..
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Bitirme projesi olarak ezanmatik yaparak paranın şeyine koyacam merak etmeyin az kaldı :)
-----------------------------ben cenabetlik dedektörü yapıcam..
sonra fem dir yeşilırmak tır bütün fetocu dersanelere satıcam..
girişe koyacaklar, aynı plazalardaki XR cihazları gibi olacak, cenabet giren olursa ötecek böylelikle içeri cenabet sokulmayacak.
-----------------------------sen o aleti yaparsan hiç bir fetocunun mekanına giremezsin o zaman :D
-
fizilal bunu yazdı:
-----------------------------Bence TRde de güzel ödevler çıkıyor..
Benim tezim Linux'ta driver yazımı ile ilgili idi.. Bir proje kapsamında Holy ile uzaktan teleskop projesi vardı.. Bunun dışında az önce c++ öğrenmek isteyen arkadaşa tavsiye ettiğim Feza Buzluca http://www.buzluca.info/tezler.html kısmında bakarsan ödül almış ve işe yarayan projeleri olmuştur. Bu sadece bir örnek daha nice değerli işler var ama sıkıntımız sonrasında ki finans sıkıntısı..
google, youtube projesi bir finans kurumuna gittiğinde kurum finans kurumu diyelimki 4 milyon dolara fikrin %50sini alıyor. Daha sonra fikir sahibine 3er milyon dolar koyarak firma kurma teklifinde bulunur. Başlangıç sermayesi 6 milyon dolarlık şirket olur ve organizasyon kurulmaya başlanır. Fikir batarsa 1milyon dolarınız olur. (tabii iknası rasyonel bir süreçtir)
TR'de fikrini söylersin firma çalar yüzüne bulaştırır proje doğmadan ölür ;) sen yapmaya çalışırsın parasızlıktan sürünürsün ;)
-----------------------------abi youtune falan bilmemde google pekte kolay şekilde para bulmamış.Adamlar yahoo, altavistaya falan gitmişler pagerank sistemini sunmak için adamlar geri çevirmiş.Google ın iyi bir arama motoru olmadığını söylemişler.Adamlar server bulmak için herkesden eski bilgisayar toplamışlar işe yaramayacakları falan.100 bin bilgisayarları varmış şimdi.
-
diğer firmalara gitmelerine gerek olmaksızın projeye kredi veren kurumları var(gitmişler sürünmüşler haklısın)
yahoo, google, youtube gibi firmalara ortaklıkla kredi sağlayan aynı kurum hatırladığım ama kurum adı şuan aklıma gelmiyor..