folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder Bilgisayar Nedir ? Sıfırdan Giriş - Üniversite Dökümanları - Paylaşım Rüzgarı

Bilgisayar Nedir ? Sıfırdan Giriş - Üniversite Dökümanları - Paylaşım Rüzgarı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Arkadaşlar 2. mesaja ekleyeceğim dosya linklerini.

Öncelikle konuyu açıklayayım.Bir çok başarısız yenilikten sonra tekrar paylaşım rüzgarına kapılmak için Rootb nin etkisiylede böyle birşey açtım.Peki nedir bu ?

Bilgisayar mühendisliği 1. sınıfta okuyorum.Bilgisayar nedir, nasıl çalışır hakkında internette gördüğüm sağlam kaynaklardan bile daha sağlamını öğretmenler bize gösteriyor.Sunum + anlatıyorlar.Tabi bende ne yaptım ? Açık kaynakçı, paylaşımcı bir insan olarak hocanın site adresinde verdiği dosyaları google sites gibi eşi bulunmaz bir yere ekledim.

Bu sayede yeniler için Bilgisayar Nedir ? daha rahat açıklanacak.Bilenler, yada bilgisayar mühendisliğinde okuyanlar ise buradan dosyaları gönderecek bende siteye ekleyeceğim böylece on numara döküman arşivimiz olacak mı ? Olacak.

----

İsteyen bakar, isteyen katılır, isteyen yorum yazar.Bu sayfaya tek ben uğrasam dahi linkteki paylaşım devam edecek.Bu yüzden meraklı olan arkadaşların takip etmelerini tavsiye ediyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Benim + genel dökümanların olacağı adres : http://sites.google.com/site/ayroxshare/

-----

Bilgisayara Giris Kısmında  dosyalar var.intro1a gibi başlıyor.Açıklaması var gerçi fakat yine açıklayayım.

Oradaki dosyalar 1a,1b,2a,2b şeklinde gidiyor.Sırayla indirip okuyabilirsiniz.Anlatan biri yok bu yüzden üniversitedeki gibi yararlı olmaz.Fakat piyasadaki bir çok kaynaktan daha sağlamdır garanti ederim.

---

NOT : Bilgisayar Mühendisliğinde okuyan arkadaşlarında böyle dökümanları varsa ekleyebilir.Bu sayede paylaşım ağı oluştururuz.Yeniler için güzel bir döküman arşivi olur.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Yararlı olacaktır...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlpereN
    AlpereN's avatar
    Erkek

yeniler icin :

microsoft
    oracle
    linux
    sun
    apache

bu firmaların sahipleri ya lisans  yada lisans ustu egitimleride akıllarına gelen projelerden olusmuslardır ve suan dunyanın en
    zengılerıdır... ve linux kurucusu Linus Torvalds birtek universite mezunudur gerisi okularını bırakıp buldukları projenın basına
    gecip suan ki durumlarındadırlar ...

yeni baslayan arkadaslar sizde ufaktan bir proje bulmaya calisin hedefinizi cızın ve kim bilir  neden gelecegın bill gates veya Linus Torvalds
    siz olmayasınız ?

yalnısım varsa duzeltebilirsiniz ...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

İhtiyacı olabilecek arkadaşlarım var bu dökümanlara..şimdiden teşekkürler.

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

problem değli hocam inş daha fazla kişiye yarar sağlar

& AlpEren :

hocam birde google, yahoo var :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlpereN
    AlpereN's avatar
    Erkek
    youtube da var cok ornek var umarım yeni arkadaslar msn hack bu tip bos (bana gore ) işler  yerıne güzel bir proje bulup ... o projenın ustunde dogru adımlarla ilerlerler
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Dünya piyasası,yeni oluşumlara kapalı hale gelecek kadar kapital bir hal almış,ve git gite bu düzende ilerlemektedir.
    Bence eğerki "ben yaptım" denilecek bir şey yapmayı düşlüyorsanız (ki kastım burada facebook yazmak değil,bu sadece yapılan üzerinden para kazanmak olacaktır ) en büyük tavsiyem düşünüzden vazgeçip,en doğrusu olan bu düzen içinde kendinize bir yer edinmenizdir.

Bu konunun çok faydalı olabileceği kanısındayım,vakit buldukca kendi yazılarımla destek olacağım.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLcoL
    aLcoL's avatar
    Erkek
    ellerine saglık şimdiden hocam sürekli yukarda kalması gereken bir konu saolasın...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    Zumsuk paylaşımlrın hpsi gùzl

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek
    Bence Bulunmaz Bi kaynak bende gerek burada gerekse dökümanlarımda, başta arkadaşların okulda ufak ödev ve projeleri için grafik & flash animasyon, algoritma ve programlamaları için elimden geleni ardıma koymayacağım :)
Toplam Hit: 7648 Toplam Mesaj: 28