Bilgisayar Nedir ? Sıfırdan Giriş - Üniversite Dökümanları - Paylaşım Rüzgarı
-
Arkadaşlar 2. mesaja ekleyeceğim dosya linklerini.
Öncelikle konuyu açıklayayım.Bir çok başarısız yenilikten sonra tekrar paylaşım rüzgarına kapılmak için Rootb nin etkisiylede böyle birşey açtım.Peki nedir bu ?
Bilgisayar mühendisliği 1. sınıfta okuyorum.Bilgisayar nedir, nasıl çalışır hakkında internette gördüğüm sağlam kaynaklardan bile daha sağlamını öğretmenler bize gösteriyor.Sunum + anlatıyorlar.Tabi bende ne yaptım ? Açık kaynakçı, paylaşımcı bir insan olarak hocanın site adresinde verdiği dosyaları google sites gibi eşi bulunmaz bir yere ekledim.
Bu sayede yeniler için Bilgisayar Nedir ? daha rahat açıklanacak.Bilenler, yada bilgisayar mühendisliğinde okuyanlar ise buradan dosyaları gönderecek bende siteye ekleyeceğim böylece on numara döküman arşivimiz olacak mı ? Olacak.
----
İsteyen bakar, isteyen katılır, isteyen yorum yazar.Bu sayfaya tek ben uğrasam dahi linkteki paylaşım devam edecek.Bu yüzden meraklı olan arkadaşların takip etmelerini tavsiye ediyorum.
-
Benim + genel dökümanların olacağı adres : http://sites.google.com/site/ayroxshare/
-----
Bilgisayara Giris Kısmında dosyalar var.intro1a gibi başlıyor.Açıklaması var gerçi fakat yine açıklayayım.
Oradaki dosyalar 1a,1b,2a,2b şeklinde gidiyor.Sırayla indirip okuyabilirsiniz.Anlatan biri yok bu yüzden üniversitedeki gibi yararlı olmaz.Fakat piyasadaki bir çok kaynaktan daha sağlamdır garanti ederim.
---
NOT : Bilgisayar Mühendisliğinde okuyan arkadaşlarında böyle dökümanları varsa ekleyebilir.Bu sayede paylaşım ağı oluştururuz.Yeniler için güzel bir döküman arşivi olur.
-
Yararlı olacaktır...
-
yeniler icin :
microsoft
oracle
linux
sun
apache
bu firmaların sahipleri ya lisans yada lisans ustu egitimleride akıllarına gelen projelerden olusmuslardır ve suan dunyanın en
zengılerıdır... ve linux kurucusu Linus Torvalds birtek universite mezunudur gerisi okularını bırakıp buldukları projenın basına
gecip suan ki durumlarındadırlar ...
yeni baslayan arkadaslar sizde ufaktan bir proje bulmaya calisin hedefinizi cızın ve kim bilir neden gelecegın bill gates veya Linus Torvalds
siz olmayasınız ?
yalnısım varsa duzeltebilirsiniz ...
-
İhtiyacı olabilecek arkadaşlarım var bu dökümanlara..şimdiden teşekkürler.
-
problem değli hocam inş daha fazla kişiye yarar sağlar
& AlpEren :
hocam birde google, yahoo var :)
-
youtube da var cok ornek var umarım yeni arkadaslar msn hack bu tip bos (bana gore ) işler yerıne güzel bir proje bulup ... o projenın ustunde dogru adımlarla ilerlerler
-
Dünya piyasası,yeni oluşumlara kapalı hale gelecek kadar kapital bir hal almış,ve git gite bu düzende ilerlemektedir.
Bence eğerki "ben yaptım" denilecek bir şey yapmayı düşlüyorsanız (ki kastım burada facebook yazmak değil,bu sadece yapılan üzerinden para kazanmak olacaktır ) en büyük tavsiyem düşünüzden vazgeçip,en doğrusu olan bu düzen içinde kendinize bir yer edinmenizdir.Bu konunun çok faydalı olabileceği kanısındayım,vakit buldukca kendi yazılarımla destek olacağım.
-
ellerine saglık şimdiden hocam sürekli yukarda kalması gereken bir konu saolasın...
-
Zumsuk paylaşımlrın hpsi gùzl
-
Bence Bulunmaz Bi kaynak bende gerek burada gerekse dökümanlarımda, başta arkadaşların okulda ufak ödev ve projeleri için grafik & flash animasyon, algoritma ve programlamaları için elimden geleni ardıma koymayacağım :)