Bilgisayar Nedir ? Sıfırdan Giriş - Üniversite Dökümanları - Paylaşım Rüzgarı
-
& 8mm ;
aynen hocm.Tahribat kapalı kalırsa yada 1-2 kez banlandım.8 saat uzaklaşsam bile nereye gideceğimi şaşırıyorum.
Tahribat kendine çekiyor beni.Baka hiç biryer çekmiyor..
İşte başkalarını çeksin diye umarım bu konu gelişri, dökümanlar artar.
-
@zumsuk hocam tepki olarak söylemedim yalnış anlaşılmasın :) öğrenirkende öğretme ateşini gayet iyi anlayabiliyorum ve bu düşüncenin ciddi manada öğrenmek isteyenlerede çok yararı olacağına eminim, burada hemfikiriz..
Dökümanlar konusuna gelirsek Tahribat Döküman Arşivi için özen gösterme taraftarıyım çünkü orada konular kategorisine göre nerede oldukları belli, bir konuya bakacağımız zaman rahat ulaşabiliyoruz, özgün olması ayrı bir güzel tabi. Diğer türlü ortalama 73800 küsür başlıktan aralarda kaynayan ve rastlarsak tesadüfen çıkan değerli bilgilerde var fakat ihtiyaç anında zor temin edilebiliyor. Zaman zaman arama özelliğini kullanıpta çıkmayan ama rast gele baktığımızda denk gelen bi çok konu var çünkü bilgileri çoğuda başlıklarda değilde içeriklerde gizli, "içeriklerde arama" da (aktif değil çünkü) performans açısından iyi değil. Tabiki de bahsettiğin gibi güzel dökümanları ve materyalleri sunacağız görenler inceleyenler kaçırmadan arşivleyecek,genel olarak düşünürsek belli zaman sonra diğer konuların arasında kaynayıp gidecek ve belkide o eski konuyla alakalı bi çok yeni konu başlıkları açılacak sonraki zamanlarda (genel dökümanlar içinde bulunmadığı için)..
Ben çok bişi bildiğim söylenemez, elimizden geldiği kadar paylaşım adına bişiler yapmaya çalışıyorum. Bahsettiğin gibi çok iyi hocalar var ama isteyipde zaman konusu sorun olan hocalarımız da az değil bence..
Gerçekten yardımcı olmaya çalışan, diğer yandan ciddi manada öğrenmeye isteği olan mürid bitmedikçe bu akım gider hocam :)
-
hocam döküman arşivine kendi yazdığımız dökümanları veriyoruz diye ekletmedim.Hem oraya ekleyip hem burdan döküman arşivine link veirlebilir.Ama;
Örnek olarak veriyorum : http://sites.google.com/site/ayroxshare/dokumanlar/intro1a.ppt?attredirects=0&d=1
bu dökümanı oraya yazamma.Yada .doc olan asp güncesi var.onun gibi dökümanlar oraya eklenemez.Onlrı nasıl yapcaklar ?
http://sites.google.com/site/ayroxshare/
burdan kontrol ederler.Yarın öbürgün ben güzel bir panel yazarım php ile.Yeni eklenen dökümanları falan gösterir.Otomatik olarak her işi yapar.
yani benim istediğim dökümanlar farklı.Yazı değilde daha çok bilgilendirici vs.. nitelikte.
---
Öte yandan haklısın öğrettikçe daha iyi öğreniyorsun :)
Bu akım gidecekte abi ben 2 ekledim bir daha bakmadım, sen 2 döküman ekledin bakmadın.20 kişi 2 döküman eklei 40.Bunların içinden 10 tanesi piyasada bulunan ve çok güzel olmayan döküman çıktı.Geriye 30 kaldı.Bunların içinden çakışan dökümanlar çıktı 5 tane.Geriye kaldı 25.
25 döküman ekleyip bir daha yüzüne bakmamamız lazım.Bir çok kişi vardı bana msnden bizim bölüm notları var, benim elimde süper php, asp programlama, şu bu dökümanı var diyen.O arkadalar nerede ??
-
arkadaşlar proje
beyaz tahribat = http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=69566
python öğreniyorum = http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=93466
programlama rüzgarı = http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=92398
konuları gibi yatmıştır.
----
Bilmiyorum ben açıyorum diye bi tepki mi oluyor yada cidden programlama dikkat mi çekmiyor fakat ben artık tahribat içinde programlama şu bu gibi projelerin hiç birini başlatmayacağım.
Bundan sonra Tahribatta tartışma şu bu gibi konulardada yokum.Tartışma konusunda aldığım karar önceden beri vardı daha az giriyordum.Fakat şimdiden sonra yokum.Bu sizinle başkalarınla alakalı değil.
--
Alakalı olan kısım ise linux, php konusunda bildiklerimi ve genel bildiklerim, bilgisayar mühendisliğinde öğreneceklerim konusunda birisi yardım isterse her zaman konunun altında yorumum olacaktır.Bilmiyorsamda mutlaka araştırmak için orda olacağım.
FAkat bundan sorna programlama, öğretme gibi projelerin hiç birinde başlatmayacağım.
Adminlere, modlara ve destekleyen arkadaşlara teşekkürler.Fakat bu işler 1-2 kişinin isteği ile, desteği ile olmuyor.Saygılar sevgiler.
-
@zumsuk
En güzeli hocam , bak bizim kendi içimizden bile PHP konumuza gelen kimse yok , ne öğrenmek isteyeni görüyoruz konuda , ne de öğretmek isteyeni. tahribatın ilelebet böyle kalmasını istemem.
O beğenmediğimiz CW de (tabi ki aslında konuyla alakası yok ) bile programlama konuları kat kat daha fazla.
-
vallahi adminler modlar ellerinden geleni yapıyorlar.Fakat devlet ne kadar istesede milletin istediği önemli.
millet öğrenmek istemiyor.İstemiyorsa gereksiz..
--
Ben söyliyeceğimi söyledim.ayroxshare orda.Arada dökümanlar ekleyecğim merak eden varsa bakar.
Biri birşey sorarsa , pm yada forumda, cevaplamaya çalışırım.Geri kalan boş.
Eğer konuyu açan "zumsuk" olduğu için cevaplanmıyorsa takip ettmeyenler şimdi sevine bilir.Bu tarz tbt projesi bir daha elimden çıkmayacak.Yok programlammaya ilgi kalmamışsa bende rahatlarım, diğerleride rahatlar.
Birşeyler paylaşalım diyoruz kimse sallamıyor.Sallamıyorsanız bende sallamam.
Amacım piyasadaki her programlama sitesinde olan boktan dökümanları değil , bilgisayar mühendisliğinde, makina mühendisliğinde, bu işin eğitimini veren yererdeki güzel dökümanları bulup paylaşım yapmaktı.İsteyen istediği gibi takılsın bundan sonra.
Benimle iletişime geçmek isteyen varsada pm kadar uzaktayım.
-
bilgisayara giriş dersinden disklere dosya kayıt yöntemleri diye bi ödevim var acil yardım lütfennn yarına rapor hazırlamam gerek :(