Bilgisayar Sandalyesi/Koltuğu
-
biany bunu yazdıbiany bunu yazdı

f/p ürünü olarak tavsiye ederim hocam... 2 senedir kullanıyorum bundan aldığım konforu bir çok pc sandalyesinde alamadım.
Hangi amına kodumun salağı beni bu post nedeniyle banladı ?
Geyik mi yapıyorum ben burda şimdi.
Pc koltuğu olarak bunu kullanıyorum amına koyim. Ben rahat ediyorum herkes katılmak zorunda değil.
Forum tırt olmuş amk.
ikinci mesajın ilk cümlesine, gül gül öldüm.
bu arada @NoName 'in ban'lanma sebebi nedir? yeni gördüm. yani ne yaptı da uzaklaştırıldı ?
yalnız bu plastik sandalye'yle halıflex üstünde hareket sıkıntılı olur.
10-15 saat bilgisayar başında iyi duruyorsunuz haa. MetroGross'larda fileli koltuklar var. Onlar biraz rahattır herhalde.
-
DadasAdam bunu yazdıbiany bunu yazdıbiany bunu yazdı

f/p ürünü olarak tavsiye ederim hocam... 2 senedir kullanıyorum bundan aldığım konforu bir çok pc sandalyesinde alamadım.
Pc koltuğu olarak bunu kullanıyorum amına koyim. Ben rahat ediyorum herkes katılmak zorunda değil.
Forum tırt olmuş amk.
ahahaha trajikomik birşey olmuş ama :D adam doğru söylüyor herkes gösterişli pahalı koltuk kullanacak diye birşey yok, ben de bunun tahtadan olanını kullanıyorum.
ben de yıllardır aynısnı kullanıyorum, siesta marka, baya sağlam bi plastik, üzerine ufak bi battaniye attım, kışın buz gibi oluyo :D
hatta arkaya doğru yaslanıp 2 ayağı üzerinde bile duruyorum ara sıra, iyi dayanıyor.
-
RitmFarbRacourci bunu yazdıbiany bunu yazdıbiany bunu yazdı

Forum tırt olmuş amk.
bu arada @NoName 'in ban'lanma sebebi nedir? yeni gördüm. yani ne yaptı da uzaklaştırıldı ?
yalnız bu plastik sandalye'yle halıflex üstünde hareket sıkıntılı olur.
10-15 saat bilgisayar başında iyi duruyorsunuz haa. MetroGross'larda fileli koltuklar var. Onlar biraz rahattır herhalde.
Bende yeni fark ettim, forumda da sesi soluğu kesilmişti, hayırdır acaba yahu, sessiz sedasız ne diye banlandı bu..?
-
Kreyzi bunu yazdı
Eve gecince bendekinin modeline bakip atayim 2 3 sene once almistim guzel bisey ama pek kullanmadim. Tekli koltuga alistim bende bagdas kurup oturuyorum beli fena sikiyor yalniz tekrar digerine alisayim diyorum ama tuhaf geliyor ayaklar hep yerde.
koltuğa takla attırdım ama sikikler bi yerine marka model yazmamışlar uzun zaman oldu bende hatırlamıyorum :/
-
yalnız bu plastik sandalye'yle halıflex üstünde hareketi, sıkıntılı olur.
Bende yeni fark ettim, forumda da sesi soluğu kesilmişti, hayırdır acaba yahu, sessiz sedasız ne diye banlandı bu..?
Ya dostum, niye bilmiyorum seviyordum ben bu @NoName 'i .
Arada bir değişik Cevaplar veriyordu.