Bilgisayar Takip
-
Cosmic bunu yazdı
adam düğünü bile yaptı sdfgsdf
Aman hocam şimdi biri inanır filan, konu gizli de değil. :D
Ben de yeni bir olay sandığım için öğüt dolu bir mesaj düşünüyordum ki, Allura'nın AB banını görüp şöyle bir kendime geldim. -
NaZi_ bunu yazdıCosmic bunu yazdı
Ben de yeni bir olay sandığım için öğüt dolu bir mesaj düşünüyordum ki, Allura'nın AB banını görüp şöyle bir kendime geldim.tavsiyeler hayat dersi kıvamında değil takip konusundaysa alalım :D
-
livane bunu yazdıNaZi_ bunu yazdıCosmic bunu yazdı
Ben de yeni bir olay sandığım için öğüt dolu bir mesaj düşünüyordum ki, Allura'nın AB banını görüp şöyle bir kendime geldim.tavsiyeler hayat dersi kıvamında değil takip konusundaysa alalım :D
''Bir ilişkiye başlamak için böyle bir yolu seçtiysen, yarın bir gün evlenince de eve gizli kamera, hanımın telefonuna da izleme aygıtı koyarsın.'' diyecektim.
''Bazı insanlar böyle etraflarındaki herşeyi sahiplenmek zorunda hissediyor. Garip.'' diye de ekleyecektim.
Takip konusunda ise artık öyle gizli loglama programlarına filan gerek olduğunu sanmıyorum. Zaten insanlar herşeylerini ulu orta yaşamıyor mu ? Tek bir internet sitesini arayarak nerelere, kiminle gittiğini görebiliyorsun. En sevdiği boku püsürü de çok rahat öğreniyorsun. Hatta sormak istediğin garip bir soru varsa da insanların sorular sorduğu ve kişinin cevapladığı platformlar da mevcut. Hobileri ile ilgili yayın yaptıkları kişisel blogları da atlamayalım.
Yani günümüzde insanların öyle gizlisi saklısı yok. Ayakkabı markasına filan bakarak hoşlanıyoruz insanlardan, gittiği mekanlara, bindikleri arabalara bakarak değerlendiriyoruz. Hoşlandığımız kızın kalbini çalmak için bile sanal ortamda karıştırdığı bir takım bokları takdir ediyoruz. Başardıkları işleri değil, bunu nasıl kullandıklarına önem veriyoruz. Sanal sosyalitenin bu kadar yaygınlaşmasının temelinde de bu boktan önyargı odaklı bakış açısı yatıyor. İnci gibi oluşturulmuş bir profil bilgisi yetiyor. Daha sonra yaptıklarını, bu profil bilgilerini güncelleyebilmek için yapıyorsun. Mesela birinin profilinde mızıka eğitimi aldığını okuyup, ertesi gün mızıka çalmaya başlıyorsun. Farklı olma çabası içine giren, herkesleşmiş bir insan oluyorsun.
Henüz ikinci cümlesinde cinselliği dile getiren bir adamın, karşısındakine verebilecek başka birşeyi yoktur.
-
Medeni ol la biraz git sor =)
-
RebelliouS_SouL bunu yazdıh2run bunu yazdı
Hocam aynı Ofistesin ve sen hoslandıgın kızın sevgılısı varmı yokmu bilgisayardanmı ögrenceksın ? :) Açıkcası bana Sevgilisin Olup olmadıgından cok kızın ozel hayatında kımlerle konusuyor neler yapıyor dıye merak ettıgın ıcın bazı seylere erısmek ıstıyorsun.
+1
Kızın sevgilisi var mı yok mu sorarak gayet normal bir şekilde öğrenebilirsin, zaten seninle ilgileniyorsa yalan söylemeyecektir.
+1
bencede senin sevgili niyetin yok gibi geliyor.
öyle bile olsa çok ayıp.
sevgilim beni aldatıyormu desen bir derece mantıklı.
arkamdan işmi çeviriyor desen mantıklı
sorma sonra gel kızın özelini kurcala.
bir bayan olarak bunu sevgiliyken öğrensem şimşek hızyla bırakırım.
üstelik dava bile edilebilir. -
aramızda seri katil var haberiniz olsun
hiç bişey bilmiyosan ofiste birine sor yahu :| -
Jilet_Boris bunu yazdı
aramızda seri katil var haberiniz olsun
hiç bişey bilmiyosan ofiste birine sor yahu :|seri katil? birşeymi kaçırdım
-
Güvensizlik kendinde başlıyorsa problem teşkil eder.
Git kendisine uygun bi zamanda 2 dakika zamanın varsa konuşabilirmiyiz de
Sonra arkadaşının olup olmadığını sor.
Varsa rahatsız ettiğim için özür dilerim de. Dön git..
Sessiz kalırsa Kalbinizde biri Yoksa eğer diye gir cümleye.
Biraz utanıyorum hatta şuan kızarabiliirim durum dolayısıyla diye gir olaya.(Ortamı salaş bi havada tut. ciddileşme çok )
7 milyar insanlık nüfusü içinde ikimizin yanyana olma olasılığı nedir? diye sor
İstiyorsa senindir istemiyorsa Tekrar özür dile Rahatsız ettiğin için.
:D bana denemek isteyeni denk geldi hatta durum daha kötüydü hiç tanımıyordum kızı...
-
CaniSokucu bunu yazdı
Böyle ilişki temeli mi atılır hacı. Öğrense sıçtın başlamadan bitti.
+1 :D
-
Keylogger yükle ama anlarsa kötü olur. Madem direkt olarak soramıyorsun keylogger'ın verilerini biraz kavra ve oradan yürü. :)