Bilgisayar Yorumlama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokhan27
    gokhan27's avatar
    Erkek
    Donanım:MB ASUS P5K IP35 QCORE DDR2 PCIX SOC775

Donanım:VGA 512 MB ASUS EN8800GT DDR3(256BİT) DVI PCIEX

Donanım:hd 250gb samsung 7200 rpm serıal ata2 8m

Donanım:cpu c2d ıntel 2.33 ghz(6550)4 mb 1333mhz Core2Duo

Donanım:case aopen Qf50g-G02 350 watt siyah-gümüş

Donanım:dvd-rw asus 2014L1T 20X8X Sıyah lıght csrıbe sata

Donanım:ram 1024*2 mb ddr2 800 mhz kıngston dual kıt

Ses-görüntü sistem:lcd 17'samsung 732nw 8ms sıyah

Cevre birimleri:Kb mıcrosoft b2l-00060 comfort curve 2000 kb+mouse

Ses-görüntü sistem:Spk CREATIVE SBS-A300 2+1 siyah 21watt rms

Cevre Birim:Xp home işletim

Aksesuar:AKS card reader pegasus ınt. bıen m0211kasa için

Sistem bu fiyat 1,750 mılyon dıyor ekran kartını cok buyuk istemişim adam ole dıyor onun yerine
    ASUS 8600N KOYARSAN FIYAT 1,500 OLUR DIYOR NASIL DURUM IYIMI EKRAN KARTI NASIL FIKIR ALABILIRMIYIM?
    bide sistemi cokmu pahalıya duzmusum herkes cok pahalı dıyor yav

imzam yok barnak bassam
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    asus marka hiç tavsiye etmem. asus marka ekran kartı kötü, dvd-rw philips olsa iyiydi. işletim sistemi XP pro. olsa güzel olur birde 1750 YTL çok fazla. fiyatı teklif eden bilgisayarcı kar payını biraz yüksek ekledi herhalde.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hokkabaz
    hokkabaz's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

essan'ın dediği gibi ekran kartı ve writer asus alma ekran kartını Ati al ( Bence ) writer ' ya philips yada samsung al ayrıca cok pahalı ondan alma :) ayrıca writer 'in cift tarafli dvd yazmasına dikkat et yakında cok işe yarıcak :)

Sabrımla yazı tura oynama.. Damarıma basanın.. Kan dolaşımını durdururum !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokhan27
    gokhan27's avatar
    Erkek
    arkadaşlar aldıgım pc okudugum yere goturcem aslında laptop alcakdım 2 mılyara kadar verebılırdım ama bana laptopda oyun oynanmaz bıde 3 yıl omru var cunku sonradan bısey attıramıyosun dedıler aslında laptop ıyı olurdu tasıması falan sız ne dusunuyosunuz yok laptop bıseye yaramaz dıyosanız ALLAH rızası ıcın bana bı sıstem duzermısınız 1,600 kadar cıkabılırım burdakıler hep kazık atmaya calısıyor ogrencıyım ıyı bısey olsun eyer duzersenız arkadaslar sımdıden tesekkurler duzsenızde duzmesenızde!

imzam yok barnak bassam
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    under_king bunu yazdı:
    -----------------------------

essan'ın dediği gibi ekran kartı ve writer asus alma ekran kartını Ati al ( Bence ) writer ' ya philips yada samsung al ayrıca cok pahalı ondan alma :) ayrıca writer 'in cift tarafli dvd yazmasına dikkat et yakında cok işe yarıcak :)

ati marka kart yokki ayazcım :P ati chipsetli marka marka kartlar var. ben 256 mb ati chipsetli asus pci-ex kullanıyorum masaüstü pcmde gayet memnunum. performansı mükemmel. nvidia chipsetlerini aratmadı yani :) 1 yıldan fazla oldu. en ufak bi sorun çıkartmadı. :) aynı şekil dvd-rw de öle. ama dvd-rw alcaksan philipsin  writerlarını öneririm. bu cd yüzü de basabiliolar. :) 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

gokhan27 bunu yazdı:
    arkadaşlar aldıgım pc okudugum yere goturcem aslında laptop alcakdım 2 mılyara kadar verebılırdım ama bana laptopda oyun oynanmaz bıde 3 yıl omru var cunku sonradan bısey attıramıyosun dedıler aslında laptop ıyı olurdu tasıması falan sız ne dusunuyosunuz yok laptop bıseye yaramaz dıyosanız ALLAH rızası ıcın bana bı sıstem duzermısınız 1,600 kadar cıkabılırım burdakıler hep kazık atmaya calısıyor ogrencıyım ıyı bısey olsun eyer duzersenız arkadaslar sımdıden tesekkurler duzsenızde duzmesenızde!

nasıl oynanmaz hoca :)

1 gb nvidia chipset ekran kartı

2 gb ddr2 ram

160 hdd

c2duo 2.0 cpu

olan bi notebook vardı acer ın modeli. 1100$+KDV felandı. daha da düşmüş olması lazım. ;) eğer öle bi düşüncen varsa kulaktan dolma şeylere inanma. al bi notebook rahat rahat kullan ;) 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokhan27
    gokhan27's avatar
    Erkek
    fıkret lınk bısey yollasana bana hep laptop 3 sene omur var sonra atarsın cope falan dıyolar bende sasırdım valla masaustunude bı duzemedım :(heryer ayrı  fıyat cıkarıyor sole 1600 kadar bı pc toplamaya calısıyorum ısde neyse sagol bılgı ıcın

imzam yok barnak bassam
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

buyur hocam en basitinden böle bişe

HPPAVILION dv6725EA

Fiyatı: 1.203,00 USD + KDV
    Kdv dahil: 1.679,46 YTL

Özellikler

- Orjinal Windows Vista® Home Premium 32 bit - Intel® Centrino® Duo işlemci teknolojisi - Intel® Core# 2 Duo işlemci T5550 - 2048 MB (2 x 1024 MB) - 160 GB SATA Sabit Disk Sürücüsü 5400 rpm - 15.4# WXGA High Definition BrightView Widescreen - NVIDIA® GeForce# 8400M GS - 256 MB atanan olmak üzere en çok 1023 MB Toplam Kullanılabilir Grafik Belleği - IEEE 1394 Firewire® Arabirimi - Çift Katman desteğine sahip Lightscribe Super Multi DVD Yazıcı (+/-R +/-RW) - Bluetooth® kablosuz ağ iletişimi -Intel® PRO/Kablosuz 3945ABG Ağ Bağlantısı - HP Mobile Uzaktan Kumanda - Tümleşik Mikrofonu Olan HP Pavilion WebCam - Secure Digital kartlar, MultiMedia kartlar, Memory Stick, Memory Stick Pro veya xD Picture kartlar için 5'i 1 arada tümleşik Dijital Medya Okuyucu - Tümleşik parmak izi okuyucusu

Ekran Kartı Bellek Kapasitesi

256 MB BAGIMSIZ
    Network10/100 MBIT
    Ekran TipiGENIS EKRAN
    Tv OutVAR
    Seri PortYOK
    Paralel PortYOK
    İşletim SistemiVISTA HOME PREMIUM - TR/ENG
    Satış Garanti Süresi (ay)24
    Modem56K
    İşlemci ModeliT5550
    Standart Sistem Belleği (MB)2.048
    Ekran kartı chip setiNVIDIA GEFORCE 8400M
    Maks. Sistem Belleği (MB)4.096
    Sistem belleği türüDDR II
    Sistem Bellek hızı667
    Sabit Disk Devir Hızı (rpm)5.400
    USB 2 portu3
    Vga portu1X VGA
    IEE1394 firewire portuVAR
    Smart kart okuyucu5-1
    Cpu AilesiINTEL CORE 2 DUO
    Dogal Ekran Cozunurlugu1280X800
    Net Agırlık Aralıgı KG3 - 3,5
    Tasınabilir Bilgisayar TürüNOTEBOOK
    Model AilesiPAVILION
    Optik sürücü tipiDVD-WRITER
    BluetoothVAR
    WLAN/Wi-FiVAR
    Cache Bellek2 MB

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    bu arada freedos olsa daha ii olur. çünkü pc nin yanında işletim sisteminin cd sini vermiolar. acarken kuruosn vistayı. hem xp bence daha ii. yani vista işletim sistemine verdiğin para boşa gidio gibi bişe. freedos şeklinde alabilirsen daha da ucuza gelebilir :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hokkabaz
    hokkabaz's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    f1kr3t bunu yazdı:
    under_king bunu yazdı:

ati marka kart yokki ayazcım :P ati chipsetli marka marka kartlar var. ben 256 mb ati chipsetli asus pci-ex kullanıyorum masaüstü pcmde gayet memnunum. performansı mükemmel. nvidia chipsetlerini aratmadı yani :) 1 yıldan fazla oldu. en ufak bi sorun çıkartmadı. :) aynı şekil dvd-rw de öle. ama dvd-rw alcaksan philipsin  writerlarını öneririm. bu cd yüzü de basabiliolar. :) 

Fikretim canım ciğerim karizmatik bakışlım sende beni iyice cocuk yaptın a.q sen gökan'a ati chipsetli ekran kartı al desen ne anlıcak ? o yüsden ati al dedim yaw neden herkesin anlıyacağı dilden konuşmak zor gelio illa bilimsel olcakta millet şasırcak :| bi daha olmasın affetmem.
    Gökhan sana notebook ömrü 3 yıl diyen adamı bana getir saygıyla selamlıcam a.q insan para kasanmak için yalan söylermi yaa notebook'tan fasla kar yapamıcak en fasla 100 ytl o  yüsden toplama satmaya çalışıo şerefsiz herif :@ hoca msn ekle ben bi fiyat vereyim hoşuna giderse ayarlarız makinayı.

msn@jadebilisim.com

Sabrımla yazı tura oynama.. Damarıma basanın.. Kan dolaşımını durdururum !
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2FaN
    2FaN's avatar
    Erkek

oyun oynarım kasarım dersen diz üstü alma

ekran kartı süper fiyatıda süper 500ytl kadar

işlemcisi anakartı monitoru 1000ytl tutuyor

xp home 150ytl filan pro 200ytl

yani fiyat tam bilmiyorum ama normal gibi azcık kâr eklenmiş olunabilir

Güzel pc

Toplam Hit: 2619 Toplam Mesaj: 15