Bilgisayar Yorumlama
-
under_king bunu yazdı:
-----------------------------
f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------
under_king bunu yazdı:
-----------------------------essan'ın dediği gibi ekran kartı ve writer asus alma ekran kartını Ati al ( Bence ) writer ' ya philips yada samsung al ayrıca cok pahalı ondan alma :) ayrıca writer 'in cift tarafli dvd yazmasına dikkat et yakında cok işe yarıcak :)
-----------------------------ati marka kart yokki ayazcım :P ati chipsetli marka marka kartlar var. ben 256 mb ati chipsetli asus pci-ex kullanıyorum masaüstü pcmde gayet memnunum. performansı mükemmel. nvidia chipsetlerini aratmadı yani :) 1 yıldan fazla oldu. en ufak bi sorun çıkartmadı. :) aynı şekil dvd-rw de öle. ama dvd-rw alcaksan philipsin writerlarını öneririm. bu cd yüzü de basabiliolar. :)
-----------------------------Fikretim canım ciğerim karizmatik bakışlım sende beni iyice cocuk yaptın a.q sen gökan'a ati chipsetli ekran kartı al desen ne anlıcak ? o yüsden ati al dedim yaw neden herkesin anlıyacağı dilden konuşmak zor gelio illa bilimsel olcakta millet şasırcak :| bi daha olmasın affetmem.
Gökhan sana notebook ömrü 3 yıl diyen adamı bana getir saygıyla selamlıcam a.q insan para kasanmak için yalan söylermi yaa notebook'tan fasla kar yapamıcak en fasla 100 ytl o yüsden toplama satmaya çalışıo şerefsiz herif :@ hoca msn ekle ben bi fiyat vereyim hoşuna giderse ayarlarız makinayı.
-----------------------------bilimsel olcakta şaşırcak die bi kaidem yok. adama marka önerio millet sen ati al diince bende belirtiim atinin kart markası olmadıgını dedim. yanlış anlama sende hemen a.k :D
-
2FaN bunu yazdı:
-----------------------------oyun oynarım kasarım dersen diz üstü alma
ekran kartı süper fiyatıda süper 500ytl kadar
işlemcisi anakartı monitoru 1000ytl tutuyor
xp home 150ytl filan pro 200ytl
yani fiyat tam bilmiyorum ama normal gibi azcık kâr eklenmiş olunabilir
Güzel pc
-----------------------------hocam elbette masaüstü pc ler oyun için notebooklara göre daha ucuz ve elverişli ama, adam pc yi taşıcak sürekli yani. sabit kalcak olsa oke bişe demicem ;) ama bahsettiğim donanımda ihtiyacını karşılayacak düzeyde. :) karar onun tabi notebook veya masaüstü :) ama öğrenci hayatı için bence notebook :P
-
kardeş fiyat biraz pahalı geldi bana ayrıca asus un ürettiği hangi malzeme kötüki ekran kartı kötü olsun anakart da asus bence atiden daha ii performans gösterecektir.
-
Ürün İşlemci INTEL C2DUO E6550 2.33GHz 1333MHz 4MB 64BIT 775p Anakart INTEL P35DPM P35 DDR2 GLAN+SATA2+RAID 16X Bellek 2 GB DDR2 800 MHz KIT (2X1 GB) (HI-LEVEL) Sabit Disk 250 SAMSUNG 7200 SATA2 8MB Ekran Kartı SAPPHIRE ATI X1950GT(256Bit) 512MB AVIVO 16X Kasa AOPEN H500-Y12 350W SİYAH Monitör 17 SAMSUNG 732N TFT LCD SİYAH DVD Yazıcı SAMSUNG SHS202J 20X PATA SUPER MULTİ DVDRW SIYAH Disket ve Kart okuyucu SANDISK 5-1 MOBILEMATE KART OKUYUCU Klavye A4 TECH KB-8+OP-620D MULTIMEDYA SET Hoparlör CREATIVE SBS A300 2+1 HOPARLÖR SİYAH İşletim Sistemi MS WINDOWS XP HOME TÜRKÇE OEM Pc adeti : 1 Ara toplam : 1.296,63 YTL KDV toplam : 233,42 YTL Genel toplam : 1.530,05 YTL