Bilgisayarda Anlayamadığım Bir Sorun (WLAN)
-
başka bi yerde bağlanmayı denemediysen wlan kart driverini güncelle belki yapabilir.
-
hizmetlere bi baksana hoca.
kablosuz ag yapilandiricisi otomatik calisiyor mu ?
-
bu kadar uğraşana kadar format atsan ?
-
saqeslanger bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------format atmış zaten.
bendede benzer durum olmuştu. bağlantı bilgilerini sildim makinadan. sonra wireless i bilgisayardan düğmeden kapattım. restart attım. açılınca geri wirelessi açtım. tekrar bağlandım modemime. sorun olmadı bidaha.
ilk açılışta hiçmi ağ görmüyo yoksa bağlanmaya çalışıp bağlanmıyomu? izmir tarafındaysan yardımcı olabilirim.
-
ozaman bu ayarları sıfırlama şansı varsa onu dene bi
-
hayaletkurt bunu yazdı:
saqeslanger bunu yazdı:
-----------------------------format atmış zaten.
bendede benzer durum olmuştu. bağlantı bilgilerini sildim makinadan. sonra wireless i bilgisayardan düğmeden kapattım. restart attım. açılınca geri wirelessi açtım. tekrar bağlandım modemime. sorun olmadı bidaha.
ilk açılışta hiçmi ağ görmüyo yoksa bağlanmaya çalışıp bağlanmıyomu? izmir tarafındaysan yardımcı olabilirim.
-----------------------------hocam istanbuldayım...pc yi açınca hiç bulmuyo..sonra uyku moduna alıp geri açınca otomatik bağlanıyo
-
saqeslanger bunu yazdı:
ozaman bu ayarları sıfırlama şansı varsa onu dene bi
-----------------------------hocam format attım,driverleri güncelledim..yine ağ bağlantılarım tüm kaydedilenleri kaldırıp tekrar varsayılan ayarlara çevirdim....OLMADI :D
-
Başlat > Çalıştır > services.msc
Kablosuz Yerel Ağ Otomatik Yapılandırmaya çift tıkla, başlangıç türünü otomatik yapmayı dene.
Umarım çözülür :)
-
hacı sistem vistamıdır belirtmemişsin
-
Fikret bunu yazdı:
Başlat > Çalıştır > services.msc
Kablosuz Yerel Ağ Otomatik Yapılandırmaya çift tıkla, başlangıç türünü otomatik yapmayı dene.
Umarım çözülür :)
-----------------------------zaten otomatik diyo :D