Bilgisayarda Katliama Alışan Bir Nesil Yetişiyor
-
Mario oynayarak büyüyenler prenseslerinin peşinde koşarak mesut oldu, GTA NFS ile büyüyenler araba hırsızı oldu, sırada Goat Simulator oynayanların ortalıkta beee diye dolaşması var. Evet.
-
Cesnist bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıCesnist bunu yazdı
Surgeon simulator oynayanlar cerrah oluyormuş
Benim arkadaşım counter strike oynayarak Bordo bereli oldu.
Demekki anti secmiş hep terorist de olabilirdi
Ciddiyim :)
velet hl - cs oynardı paso, ben bordo bereli olucam derdi ve oldu :)
-
eşek sikmeyi de ülkemize bu yeni nesil getirdi zaten. :D
-
HoLyCat bunu yazdıCesnist bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıCesnist bunu yazdı
bizim arkadaşta 30 senedir counter oynuyo bi sikim olamadı evde hala oynuyo :D
-
rajooonn bunu yazdı
Yahu bu psikologların hiçbir sözüne itibar etmemek lazım.
8 yaşımdan bilgisayarda oynamadığım vurdulu-kırdılı-kanlı oyun kalmadı.
Daha bir kere mevzuya karışmadım.
Kurbanda hayvan keserler değil bakmak kokusundan bile iğrenirim. Saçma sapan şeyler.
Böyle zırvalıklarla para kazanıyorlar işte.tabi ki zırvalık olan yerleride var ama tamamen yabana atamassın hocam .
çünkü her zeka her kişilik aynı degil sende olmamiş olabilir ama başka kişide olma ihtimali çok büyük.
psikoloji çok garip bişey çünkü .
olmaz diye bir şey yok sen yine çocugun için önlem ol olacağı varsa zaten olur belki ama önlem almadan bilemezsin.
-
GUS bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıCesnist bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıCesnist bunu yazdı
bizim arkadaşta 30 senedir counter oynuyo bi sikim olamadı evde hala oynuyo :D
Sesli güldüm.
Bende tam tersini düşünüyorum.Çocukluktan beri oynarım,Postal 2 , punisher,gta 3den itibaren çok oynadım. az yaş ilerleyince strateji oynamaya başladım.Age of,rise of nations sonra total war serisiyle tanıştım.Hala totalwara devam.
İçimdeki şiddeti atıyorum 30 yaşındayım hiç vukuatım yok.
Çokta oynamamak lazım.
-
Hitler ne oynamıştı o zaman? :/
-
haber doğru . sizin zamanınızdaki oyun gerçekliği ile şimdiki bir değil. grafikler vs çok ileriye gitti.
o yüzden bencede bir sorun . bunların hepsi bir süreç aslında . gta oynayanların bilmemne oynayanların . balkonlardan atladığını felan çok duyduk böyle şeylerde var , olmuş.
demek ki dikkate alınmalı . bilgisayar oyunları insanlar anti sosyalliğe atıyor . bu cümleyi 100 kişiden 99'undan duyduğunuz bir cümle.
ama anti sosyallik zamanla kişiye kazanılmış olan bir karakter özelliği haline geliyor .buda kişilik bozuklukları , yalnızlık hissi (kimseye güvenememe) paranoid ruh hali dediğimiz şeyler . ilişki bozukluklarına vs gidebilir . ben ordan burdan okuduğum kadarıyla konuşuyorum . söylediklerime doğru diyemem ama ciddiye alınması gereken şeyler bunlar.
-
Daniel-Koo bunu yazdı
Hitler ne oynamıştı o zaman? :/
körebe

-
my4 bunu yazdı
haber doğru . sizin zamanınızdaki oyun gerçekliği ile şimdiki bir değil. grafikler vs çok ileriye gitti.
o yüzden bencede bir sorun . bunların hepsi bir süreç aslında . gta oynayanların bilmemne oynayanların . balkonlardan atladığını felan çok duyduk böyle şeylerde var , olmuş.
demek ki dikkate alınmalı . bilgisayar oyunları insanlar anti sosyalliğe atıyor . bu cümleyi 100 kişiden 99'undan duyduğunuz bir cümle.
ama anti sosyallik zamanla kişiye kazanılmış olan bir karakter özelliği haline geliyor .buda kişilik bozuklukları , yalnızlık hissi (kimseye güvenememe) paranoid ruh hali dediğimiz şeyler . ilişki bozukluklarına vs gidebilir . ben ordan burdan okuduğum kadarıyla konuşuyorum . söylediklerime doğru diyemem ama ciddiye alınması gereken şeyler bunlar.
O mantıkla bakarsa Sinama Sektörünü komple kapatmak lazım. Hatta sinamayı geç zamanında pikaçuyum diye balkondan aşağı atlayanlar vardı yanılmıyorsam.