Bilgisayarda Katliama Alışan Bir Nesil Yetişiyor
-
DrKill bunu yazdımy4 bunu yazdı
haber doğru . sizin zamanınızdaki oyun gerçekliği ile şimdiki bir değil. grafikler vs çok ileriye gitti.
o yüzden bencede bir sorun . bunların hepsi bir süreç aslında . gta oynayanların bilmemne oynayanların . balkonlardan atladığını felan çok duyduk böyle şeylerde var , olmuş.
demek ki dikkate alınmalı . bilgisayar oyunları insanlar anti sosyalliğe atıyor . bu cümleyi 100 kişiden 99'undan duyduğunuz bir cümle.
ama anti sosyallik zamanla kişiye kazanılmış olan bir karakter özelliği haline geliyor .buda kişilik bozuklukları , yalnızlık hissi (kimseye güvenememe) paranoid ruh hali dediğimiz şeyler . ilişki bozukluklarına vs gidebilir . ben ordan burdan okuduğum kadarıyla konuşuyorum . söylediklerime doğru diyemem ama ciddiye alınması gereken şeyler bunlar.
O mantıkla bakarsa Sinama Sektörünü komple kapatmak lazım. Hatta sinamayı geç zamanında pikaçuyum diye balkondan aşağı atlayanlar vardı yanılmıyorsam.
10-12 yıl öncesine gittim hocam sayende :D Bu yorum bizim jenerasyonlarda efsaneydi :)
-
MK GTA da değil polis insan bikinili kızlar askeriyeye bile kafa tuttum toplasan 403285932570325 insan öldürmüşümdür oyunda hemde zevk için. Gercek hayatta bi kaç sağlam mevzu dışında mevzuya bile girmedim. polislere saygım sonsuzdur. bikinili kızlarada gayet nazikimdir :)
-
pcdoktor636 bunu yazdıDrKill bunu yazdımy4 bunu yazdı
haber doğru . sizin zamanınızdaki oyun gerçekliği ile şimdiki bir değil. grafikler vs çok ileriye gitti.
o yüzden bencede bir sorun . bunların hepsi bir süreç aslında . gta oynayanların bilmemne oynayanların . balkonlardan atladığını felan çok duyduk böyle şeylerde var , olmuş.
demek ki dikkate alınmalı . bilgisayar oyunları insanlar anti sosyalliğe atıyor . bu cümleyi 100 kişiden 99'undan duyduğunuz bir cümle.
ama anti sosyallik zamanla kişiye kazanılmış olan bir karakter özelliği haline geliyor .buda kişilik bozuklukları , yalnızlık hissi (kimseye güvenememe) paranoid ruh hali dediğimiz şeyler . ilişki bozukluklarına vs gidebilir . ben ordan burdan okuduğum kadarıyla konuşuyorum . söylediklerime doğru diyemem ama ciddiye alınması gereken şeyler bunlar.
O mantıkla bakarsa Sinama Sektörünü komple kapatmak lazım. Hatta sinamayı geç zamanında pikaçuyum diye balkondan aşağı atlayanlar vardı yanılmıyorsam.
10-12 yıl öncesine gittim hocam sayende :D Bu yorum bizim jenerasyonlarda efsaneydi :)
yok pikaçu değildi şerizatmı uçan bişey vardı onun adını söyleyip atlamıştı :D
Her bi sikime karışıyorlar ya bizden geçti artık şimdi bu haberi gören bazı anne babalar çoçuğa yasak koymuştur bidaha oynamıyıcan diye aq az mı çektik lan biz televizyonda birşey görürlerdi hemen saçma sapan yaklaşımlar uygularlardı bize :D
-
bi hafta Paintball a gidin görürüm katliamı :))) o adrenalin var ya ooooooo aslında toplanıp gidilebilir.
-
antivirus bunu yazdırajooonn bunu yazdı
Yahu bu psikologların hiçbir sözüne itibar etmemek lazım.
8 yaşımdan bilgisayarda oynamadığım vurdulu-kırdılı-kanlı oyun kalmadı.
Daha bir kere mevzuya karışmadım.
Kurbanda hayvan keserler değil bakmak kokusundan bile iğrenirim. Saçma sapan şeyler.
Böyle zırvalıklarla para kazanıyorlar işte.tabi ki zırvalık olan yerleride var ama tamamen yabana atamassın hocam .
çünkü her zeka her kişilik aynı degil sende olmamiş olabilir ama başka kişide olma ihtimali çok büyük.
psikoloji çok garip bişey çünkü .
olmaz diye bir şey yok sen yine çocugun için önlem ol olacağı varsa zaten olur belki ama önlem almadan bilemezsin.
Hocam senin dediklerine bende katılıyorum fakat bu psikiyatrinin ilgi alanına giriyor.
Psikiyatri apayarı bir bilim dalı ona saygım sonsuz :))
Fakat bu psikologlar, sosyologlar ve bunların türevi birkaç dal daha çıktı şimdi ismini bilmiyorum tamamıyla kendi çevre görüşü ve yorumuyla olayları değerlendiriyorlar gibi geliyor. Ha elbet yararlı olduğu insanlar oluyordur lakin daha çok kim ne derse rahatlayacak, pohpohlanmak istenen insanlara dokunuyor yardımları.
Hele bunların cahilleri oluyor onların laf salataları hiç çekilmiyor. Ülkemizde bunun diplomasını almak çok kolay olduğundan olsa gerek. -
Rapelay oynadım tecavüzcü oldum. Kaç kişiyi elimden geçirdim bilmiyorum.
-
böyle çocuklar oyunlar yüzünden değil anne babaları şımarttıkları için böyleler ;)
..resimdeki çocuğun suratına bir tane patlatasım geldi.
BerkayCit tarafından 01/May/14 22:19 tarihinde düzenlenmiştir -
oyunu bi geçin bu ülkede kurtlar vadisi diye bir şey vardı
-
Olsun gerçek hayatı öğreniyorlar işte. Gerçekte silah ne bileyim bomba, kılıç-kalkan, karşılıklı düşmanlar olmasaydı katliam da olmazdı ve doğal olarak video oyunlarına bunlar konu olmazdı ve yine sonuç olarak dediğiniz gibi bir nesil yetişmezdi. Bunlar hayatın gerçekleri.
-
Daft bunu yazdı
oyunu bi geçin bu ülkede kurtlar vadisi diye bir şey vardı
Yanılmıyorsam hala devam ediyor o dizi ya :D