folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Bilgisayardan Ipad Yada Android İsletim Sistemlerini Kontrol Edebilirmiyim?

Bilgisayardan Ipad Yada Android İsletim Sistemlerini Kontrol Edebilirmiyim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByLoading
    ByLoading's avatar
    Erkek

ben ilk basta mobilden pc ye baglanti isityorum sanirim asagidaki uygulamalar işimi görür yazilim yazdirmadan..

iphone dan simdi 4 5 uygulama denedim yorumlara baktim .. Telefondan pc ye baglanmak icin en iyi iclerinde ...

( iphone icin uygulamalar bide androide bakmak lazım.. )

1-  PockedCloud (ücretsiz) ücretli versiyonunda biraz daha genis fonksiyonlar var

2- 2x client

3- rdp (sağ tıklılayamiyorsunuz )

4- frd lite (karsi tarafa kurmaniz gerekiyor uygulamayi pc yada server a yani )

simdi birde pc den bu ipad yada androide baglanmak icin yazilim bulmak lazım.. başlıktaki gibi :)

Bilişim Uzmanı Programmer & WebDesigner
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByLoading
    ByLoading's avatar
    Erkek

wasd bunu yazdı:
    -----------------------------

ayhun bunu yazdı:
    haci bi progrMi indir kurcala istersen deneme yapariz ayrica portlari degistirebiliyorsun sifre sabit program adini tekrar yaziyorum AIR DROID bi bak ayarlarinda var biseler ozellikle port ayarlarinda

telefona erişip mesaj gönderebiliyosun falan diyosun bu nokianın pc suitinde olan bi özellik(ki bu konu için gereksiz bişey), multimedya olayını kieslede yapabiliyorsun samsunglarda. Ama cihazın ekranını görebildiğin ve kontrol edebildiğin bi yazılım ben hiç duymadım,ki öyle bişey olsaydı teamviewera eklerlerdi diye düşünüyorum. Androidi bilgisayara kurup denedim daha önce, sistem dokunmatik çalıştığı için pcde kontrol olayı sıkıntılıydı.

haklisin sistem dokunmatik calistigi icin sıkıntılı mouse yok click olayi yok :D ayrica bende cıkarsada ilk teamviwer koyar hemen bende baktim teamviwer id veriyormu diye telefonda vermiyor sadece id yazin diyo :D

Bilişim Uzmanı Programmer & WebDesigner
Toplam Hit: 3571 Toplam Mesaj: 13