Bilgisayardan Mesajlasmak
-
Öncelikle herkese merhaba sizlere bir sorum olacaktı acaba internetten hat üzerinden mesajlasabiliyormuyuz. Örneğin benim vodofone hattım var online mesaj bölümünden mesaj hakkımda mesaj atabiliyormuyum?
-
yanlış anlamışım:)
mobil cihaz olarak algıladığından belki engellemiş olanilirler ama gayet mantıklı fikir :)
SeRDaR tarafından 05/Ara/13 12:50 tarihinde düzenlenmiştir -
mesaj bölümünde bu açıklama var hocam
Mevcut SMS paketlerinizden veya hediye SMS hakkınızdan bu hizmet için yararlanamazsınız. Göndereceğiniz SMS’ler ayrıca ücretlendirilir.
-
mightytext isimli uygulama ile yapabilirsin hocu. android tabanlıdır. sanırım ios uygulaması yok.
-
Aslında böyle bir uygulama yapıp hat firmaları ile anlaşılabilir. Biraz beyin fırtınası :) Lakin ben hazır birşey arıyorum kullanabileceğim.
-
egultekin bunu yazdı
Öncelikle herkese merhaba sizlere bir sorum olacaktı acaba internetten hat üzerinden mesajlasabiliyormuyuz. Örneğin benim vodofone hattım var online mesaj bölümünden mesaj hakkımda mesaj atabiliyormuyum?
vodafone sayfası üzerinden mesaj paketlerim bölümünden web sms var ordan günlük 10 sms atabiliyorsun. ama sisteme tel no ve şifrenle giriş yapman lazım.
şifre almak için S yazıp 7000'e yollayabilirsin.
-
Draenei bunu yazdıegultekin bunu yazdı
vodafone sayfası üzerinden mesaj paketlerim bölümünden web sms var ordan günlük 10 sms atabiliyorsun. ama sisteme tel no ve şifrenle giriş yapman lazım.
Hocam orda 160 karakterden fazla yazılmıyor ve 10 sms ücretsiz ben mevcut tarifemdeki mesaj hakkım üzerinden istediğim kadar mesaj atmak istiyorum. örneğim 11.000 sms hakkım var ben bu arayüzden kullanmak istiyorum. Yinede teşekkürler bilmeyen arkadaşlar varsa onlarda öğrenmiş oldu araştırma yaptığınız için sağolun.
-
Hala neden sms kullanıyorsunuz? "Mesaj" kelimesini görünce aklıma sms gelmiyor bile artık, konuyu zar zor anlayabildim..
-
egultekin bunu yazdıDraenei bunu yazdıegultekin bunu yazdı
Hocam orda 160 karakterden fazla yazılmıyor ve 10 sms ücretsiz ben mevcut tarifemdeki mesaj hakkım üzerinden istediğim kadar mesaj atmak istiyorum. örneğim 11.000 sms hakkım var ben bu arayüzden kullanmak istiyorum. Yinede teşekkürler bilmeyen arkadaşlar varsa onlarda öğrenmiş oldu araştırma yaptığınız için sağolun.
telefonun hangi marka ise onun programını pc ye indirip. o prg ile atabilirsin mesela bende 5300 vardı. nokia pc suit ile telefon pc ye bağlı şekilde mesaj atabiliyordum. nede olsa klavye özgürlüğü cep telefon klavyesine benzemez.
-
Android kur bilgisayara whatsapp'tan mesajlaş hacı.
-
trampfd bunu yazdı
Hala neden sms kullanıyorsunuz? "Mesaj" kelimesini görünce aklıma sms gelmiyor bile artık, konuyu zar zor anlayabildim..
SMS (Short Message Service), mobil telefonlar aracılığıyla düz metinden oluşan kısa mesajların gönderilip alınabilmesi özelliğine denir.Bunun için Mesaj kelimesini kullanıyoruz. Ve genelde herkezi durmadan aramak yerine mesaj kullanıyoruz hocam.