Bilgisayardan Mesajlasmak
-
MiqRoP bunu yazdı
Android kur bilgisayara whatsapp'tan mesajlaş hacı.
Sağolun hocam deneyeceğim.
-
egultekin bunu yazdıtrampfd bunu yazdı
Hala neden sms kullanıyorsunuz? "Mesaj" kelimesini görünce aklıma sms gelmiyor bile artık, konuyu zar zor anlayabildim..
SMS (Short Message Service), mobil telefonlar aracılığıyla düz metinden oluşan kısa mesajların gönderilip alınabilmesi özelliğine denir.Bunun için Mesaj kelimesini kullanıyoruz. Ve genelde herkezi durmadan aramak yerine mesaj kullanıyoruz hocam.
bak bak bak
-
Doğru anladıysam
Android kullanıyorsan Myphone explorer veya airdroid öneririm
Myphone explorer'a wifi, bluetooth, usb kablo ile bağlanabilirsin Airdorid ise sitesinden giriş yaparak kullanabilirsin
-
Ben cok yaptim. Air droid.
Bi arkadasim mamyak gibi subway surf oynuyordu onun telefonda oadigi icin benim telden oynuyor oynama diyemezsin.
Ayni zamanda kiz arkadasim msj atiyor.
Kurdum air droid sms al at ceptelefonu nerede olursa olsun yeterki internete bagli olsun.
-
android ise kies air üzerinden mesajlaşabilirsin. ilgini çekerse araştırırsın işte hocam
-
Android varsa airdorid ya da mighty text...
IOS yok...
Nokia pc suite :D
-
madrew bunu yazdı
android ise kies air üzerinden mesajlaşabilirsin. ilgini çekerse araştırırsın işte hocam
Tamam hocam sağolun bende bakıyorum benim için araştıran Arkadaşlara Çok Teşekkürler Allah Razı Olsun...
-
egultekin bunu yazdıtrampfd bunu yazdı
Hala neden sms kullanıyorsunuz? "Mesaj" kelimesini görünce aklıma sms gelmiyor bile artık, konuyu zar zor anlayabildim..
SMS (Short Message Service), mobil telefonlar aracılığıyla düz metinden oluşan kısa mesajların gönderilip alınabilmesi özelliğine denir.Bunun için Mesaj kelimesini kullanıyoruz. Ve genelde herkezi durmadan aramak yerine mesaj kullanıyoruz hocam.
Ayda 50.000 den fazla "kısa olmayan" mesaj yollayıp alan ve bunu bedavaya yapan birine çocukluğunda kalmış bir teknolojiyi hatırlatıp nostalji yaşattığın için sağol hacı.
-
wondershare mobilego programını kullanabilirsin android telefonlar için wireless üzerinden pc bağlantı yapıp anlık mesajlaşabiliyosun .