Bilgisayarı Açamıyorum
-
güç kaynağının fanı arada çalışmıyordu vurunca çalşıyordu sabah açtım gene çalışmadı fan bi kaç vurdum bilgisayar kapandı dahada açılmadı...şimdi açmaya çalışıyorum hiç tepki yok elektrik gitmiyo :S napim
-
sen power supplyın arkasındaki düğmeye bak bakim hanngi voltun üstünde 130za inmişse allah rahmet eylesin yok 220deyse
o supply yanmıştır deiştir başka bir bilgisayara takta dene bi
-
supply ne oluyo hoca
-
AnTiSoZeL bunu yazdı:
-----------------------------
supply ne oluyo hoca
-----------------------------güç kaynağı
-
AnTiSoZeL bunu yazdı:
-----------------------------supply ne oluyo hoca
edit: pek öyle yanacak bişey olmadı hocam yau biraz sıkı vurdum galiba :s uykuluydum
-----------------------------suppley kaynak
power güç
power supply güç kaynagı
ps kısa hali :S
-
yeni bir power alicaksin
bu kadar..
-
pek öyle yanacak bişey olmadı hocam yau biraz sıkı vurdum galiba :s uykuluydum yanmamışsa ne olmuştur acaba : ) hehe birde güç kaynağı ne kadardır fiyatı
-
bios pilini çıkar bidaha tak.
öle olması lazımdı
-
AnTiSoZeL bunu yazdı:
-----------------------------pek öyle yanacak bişey olmadı hocam yau biraz sıkı vurdum galiba :s uykuluydum yanmamışsa ne olmuştur acaba : ) hehe birde güç kaynağı ne kadardır fiyatı
-----------------------------kalitesine göre değişir 50 ytlye var 500 ytlye var watt kalite gerçek güç verebilme imkanı balacaksan bu özelliklerini kontrol et
bozulmadıysa bile bi içini açmayı dene belki içinden işine yarayacak bişiler çıkar ,:P
-
obie bunu yazdı:
-----------------------------bios pilini çıkar bidaha tak.
öle olması lazımdı
-----------------------------pilini bulmam ki bunun... neyse bi gidiyim eve seveyim okşıyayım belki çalışır
-
siyanojen bunu yazdı:
-----------------------------
AnTiSoZeL bunu yazdı:
-----------------------------pek öyle yanacak bişey olmadı hocam yau biraz sıkı vurdum galiba :s uykuluydum yanmamışsa ne olmuştur acaba : ) hehe birde güç kaynağı ne kadardır fiyatı
-----------------------------kalitesine göre değişir 50 ytlye var 500 ytlye var watt kalite gerçek güç verebilme imkanı balacaksan bu özelliklerini kontrol et
bozulmadıysa bile bi içini açmayı dene belki içinden işine yarayacak bişiler çıkar ,:P
-----------------------------tabi ya o pervane yi kesin alırım :D