Bilgisayarı İkiye Bölme
-
arkadaşlar evde tek kasa var iki monitör iki klavye iki mause bağlayıp bunları ayrı ayrı deskoptan kullnaabilirmiyim buna yapan program varmı ikinci kasaya masraf etmiyim diyorum
-
vitamin bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar evde tek kasa var iki monitör iki klavye iki mause bağlayıp bunları ayrı ayrı deskoptan kullnaabilirmiyim buna yapan program varmı ikinci kasaya masraf etmiyim diyorum
-----------------------------testis mi geçion hoca öyle şey olur mu ya:D
-
yok testis geçtiğim çok ciddi soruyorum
-
vitamin bunu yazdı:
-----------------------------var ama araştırmam lazım adını hatırlamıyorum programının
-
çok karmaşık bi durum yaparsın programsal olarak... Ne kadar tatmin edici olur bilinmez..
-
Dalga geçmiyor şansını denemek istiyor.
Ama fazla deniyor şansını :D:D
yok hocam olmaz o şekilde.
virtual pc kurup 2. monitöre o pc nin görüntüsü aktarırsın ama klavye ve mause ortak olur
-
myblackworldweb bunu yazdı:
Dalga geçmiyor şansını denemek istiyor.
Ama fazla deniyor şansını :D:D
yok hocam olmaz o şekilde.
virtual pc kurup 2. monitöre o pc nin görüntüsü aktarırsın ama klavye ve mause ortak olur
-----------------------------2usb klavye 2mouse
virtual pc ile yapılır ama ?
işleme dökünme nasıl çalışır nasıl bi performans alınır merak konusu :)
-
-
Düzenleme la harbiden varmış :S
-
bence sen fazladan bi ekran kartı al virtualın çalışma amacı bu değil ama deneyip görmek gerek veya üstünde biraz oynarsan aynı anda iki işletim sistemi farklı monitörde ama tek kasada olabilir ama 2 monitör tek işletim sistemi o kolay iş :)
-
boyle bir sistem var,
sistemden cok bir kutu var o kutuya bircok bilgisayar baglayabiliyorsun o kutu da tek bir bilgisayara bagli oluyor
her fuarda tanitirlardi ismi su an aklima gelmiyor.
ama aparatsiz kutusuz yapmak istiyorum dersen o olmaz (bildigim kadariyla)
ekrani ikiye boler iki ekran yaparsin ama klavye ve fare yi iki tane takarsan olmaz