Bilgisayarı Kapalıyken İstediğin Zaman Açma
-
beyler ben bi program arıyorum Topictede belirttim zatenn,,, şöyle birşey yapmak istiyorum Bilgisayarı belirli bi saate kurmak istiyorum o saate açılmasını istiyorum ve açıldığı zaman direk bi tane müziğin çalmasını istiyorum
[Lütfen zamanlanmış görevlerden değiL bide Windows Açılış ve oturum sesini değiştir demeyin :) ]
Şimdiden teşekkür! -
hocam bence böyle bişeyi programla falan halletmen biraz zor.
bilgisayar kapalıyken komutu nerden alacak?
eğer bios saatini ayarlayıp o saatte açtırma gibi bişey söz konusu olursa o zaman yaparsın heralde.
o açıldığı zamana da zamanlanmış görevler benzeri bişeyle windows'a komut verirsin anca öyle olur. -
Şu işporta masa saatlerinden al alarmlılardan :D bağla biosa,kur hemm ötsün hem pcyi açsın :D :P nasıl proce ama :D
-
Biosta var o özellik yalnız demek istediğim olay Zamanlanmış Görevle olmuyor amk. winamp ı seçiyorum müzik orda duruyor ama başlamıyor ama aklıma bişi geldi ben şimdi bunu *.pls listesi olarak kaydersem winamp yerine *.pls yi çalıştır dersem belki o zaman olabilir amk. Tahribatta iken aklıma geliyor böyle şeyler başka fikirleri olan varsa yardım etsin pls.
-
yapman mümkündür abi rudenin dediği gibi olabilir aslında normalde biosta mousetuşuna basarak bile açmak için ayar var onu yaparsın mouseye bi kablo çekersin saaten ötünce pc yi açar ama tabi elektronik bilgin olması gerekli.
-
o program bende var upload edimmi ha :))
Zaten forumda vermiştim a.q. adam yerine koyupta bi konuya bakmıyonuz -
http://rapidshare.de/files/29614685/power-on_pcyizaman_ayarl__305__a_ma_.zip
-
saollll :)
-
bende bi deniyim :)
-
akapella bu programın crack'i falan varmı ya da serial ı?
-
deneyen varmı işe yarıyormu
Toplam Hit: 5368 Toplam Mesaj: 20