folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Bilgisayarı Kapalıyken İstediğin Zaman Açma

Bilgisayarı Kapalıyken İstediğin Zaman Açma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    işe yarıyoda crack yok

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Benim prog var la ama sadece ac kapa yapmiyor acilinca belli basli islerde yapiyor web tabanli upload download bunlardan birisi ama tam bitmis bir prog degil...ayrica bios un ozelligi varsa pc yi biostan ayarlayip istedigin saatte uyandirirsin ayrica ... Powe-On-Off isimli bir program vardi seriali falanda var piyasada o isinizi gorur.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    3 yöntemi vardır bilgisayarı kapalı konumdayken açmanın. ki wake-up uyanmak denir buna...

1. hemen hemen her bilgisayarın biosunda zamanla uyandırma die bir secenek vardır genellikle power management seçeneği altında..

Biosdan saati kurarsın, o saat geldimi alet açılır. Bu çok kolaydır biosu azcık gezersen bulursun....

2. İkincisi wol wom denilen, wake up lan yada wake up modem denilen özelliklerdir, biosdan aktif hale getirildiklerinde, bilgisayarın bir modem sayesinde yada networkden uyan komutu gelmesi ile uyanmasını sağlar. Ki networkden uyandırmak senin konun değil, bu arada cafe plusında yaptığı budur fakat öncelikle biosdan wake up lan özelliğinin aktif hale getirilmesi gerekir...

3. Sü basit bir bir elektronik mantığı ile, saate bğalanmış bir röle yardımı ile bilgisayarın açma düğmesinin kısa devre yapılması mantığına dayanırki, herhangi bir elektronikcide yapabilirsin..

Ha birde gider kendin basarsın düğmeye :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frosttear
    Frosttear's avatar
    Erkek
    otomatik acmayı biostan hallettik diyelimde
    birde winamp acsa ve herhangi bişi calsa bu mereth güzel olurdu
    nasıl birşey yapmalıyım ki winamp otomatik olarak acılsın?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    benim programda var müziği açma ama o seçeneği seçince bilgisayarı açmayı seçemiyon

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frosttear
    Frosttear's avatar
    Erkek
    bilg. i acmadan müzik acmaya calısıorsa ne anladım ben bu işten:S
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    götüne sokmayı dene

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frosttear
    Frosttear's avatar
    Erkek
    üye oldugumdan beri hic ciddi küfür etmedim,kimseye anavrat sövmedim,kırıcak söz sarfetmedim
    öylesine ortaya söyledigim sözler icindede birilerine ciddi annamda batıcak sözler de sarfetmedim
    istikrarımı koruyup benligimden birşey kaybetmemek adına sanada birşey demiyorum
    admin/mod ların gereken uyarıyı,gerekli görürlersede banı vereceklerinden eminim

BENDEN UZAK ALLAH`A YAKIN OL

selametle(f)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    hadi len ordan ben sana proyu verdim amını bulmuşun kıllısını arıyon lan sende

Toplam Hit: 5369 Toplam Mesaj: 20