Bilgisayarı Kapalıyken İstediğin Zaman Açma
-
işe yarıyoda crack yok
-
Benim prog var la ama sadece ac kapa yapmiyor acilinca belli basli islerde yapiyor web tabanli upload download bunlardan birisi ama tam bitmis bir prog degil...ayrica bios un ozelligi varsa pc yi biostan ayarlayip istedigin saatte uyandirirsin ayrica ... Powe-On-Off isimli bir program vardi seriali falanda var piyasada o isinizi gorur.
-
3 yöntemi vardır bilgisayarı kapalı konumdayken açmanın. ki wake-up uyanmak denir buna...
1. hemen hemen her bilgisayarın biosunda zamanla uyandırma die bir secenek vardır genellikle power management seçeneği altında..
Biosdan saati kurarsın, o saat geldimi alet açılır. Bu çok kolaydır biosu azcık gezersen bulursun....
2. İkincisi wol wom denilen, wake up lan yada wake up modem denilen özelliklerdir, biosdan aktif hale getirildiklerinde, bilgisayarın bir modem sayesinde yada networkden uyan komutu gelmesi ile uyanmasını sağlar. Ki networkden uyandırmak senin konun değil, bu arada cafe plusında yaptığı budur fakat öncelikle biosdan wake up lan özelliğinin aktif hale getirilmesi gerekir...
3. Sü basit bir bir elektronik mantığı ile, saate bğalanmış bir röle yardımı ile bilgisayarın açma düğmesinin kısa devre yapılması mantığına dayanırki, herhangi bir elektronikcide yapabilirsin..
Ha birde gider kendin basarsın düğmeye :) -
otomatik acmayı biostan hallettik diyelimde
birde winamp acsa ve herhangi bişi calsa bu mereth güzel olurdu
nasıl birşey yapmalıyım ki winamp otomatik olarak acılsın? -
benim programda var müziği açma ama o seçeneği seçince bilgisayarı açmayı seçemiyon
-
bilg. i acmadan müzik acmaya calısıorsa ne anladım ben bu işten:S
-
götüne sokmayı dene
-
üye oldugumdan beri hic ciddi küfür etmedim,kimseye anavrat sövmedim,kırıcak söz sarfetmedim
öylesine ortaya söyledigim sözler icindede birilerine ciddi annamda batıcak sözler de sarfetmedim
istikrarımı koruyup benligimden birşey kaybetmemek adına sanada birşey demiyorum
admin/mod ların gereken uyarıyı,gerekli görürlersede banı vereceklerinden eminim
BENDEN UZAK ALLAH`A YAKIN OL
selametle(f) -
hadi len ordan ben sana proyu verdim amını bulmuşun kıllısını arıyon lan sende
Toplam Hit: 5369 Toplam Mesaj: 20