folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Bilgisayarı Otomatik Yeniden Başlatma İçin Program Veya Kod İçin Yardımcı Olabilecek Biri Var Mı?

Bilgisayarı Otomatik Yeniden Başlatma İçin Program Veya Kod İçin Yardımcı Olabilecek Biri Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samurai
    samurai's avatar
    Erkek
    Jinpachi bunu yazdı

macro recorder ile exe yaptım. herhangi bir ayar veya program penceresi yok.

başlangıçta çalışacak şekilde ayarla. açıldıktan 3 saat sonra yeniden başlatır.

iptal edip kapatmak için görev yöneticisinden "macro recorder" işlemini sonlandırırsın.

https://drive.google.com/file/d/1KqBlSeU7fGhzrs8AbwdOVTGwxzZ1cnNc/view?usp=sharing

eyvallah hocam çok sağolasın burda yeniden başlatma işlemini yapıyor reset atmıyor di mi

Mart 31 cekiyorsa Tahribat napsin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samurai
    samurai's avatar
    Erkek
    DarkSkull bunu yazdı

reset, restart, yeniden başlatma hepsini birbirine karıştırmışsınız aynı şeyi ondan değil de bundan yapsan olmaz mı diye sormuşsunuz. Kara renk değil de siyah olsa olmaz mı gibi olmuş :)

Reset fiziksel tuşa basarak atılır komutla yaptığınız işlem başlat menüsüne basıp bilgisayarı kapat ->  yeniden başlat ile aynı iş. Benim yazdığım komut restart, reboot, yeniden başlatma, kapatıp açma hepsini bir arada yapar. Ne komut yazmışım be :p

maşallah diyelim o zaman :) teşekkür ettim hocam

Mart 31 cekiyorsa Tahribat napsin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jinpachi
    Jinpachi's avatar
    Erkek
    samurai bunu yazdı

eyvallah hocam çok sağolasın burda yeniden başlatma işlemini yapıyor reset atmıyor di mi

yeniden başlatır...

Yaşa, Öl...
Toplam Hit: 3310 Toplam Mesaj: 14
yazılım