folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Bilgisayarı Uzaktan Açmak ?

Bilgisayarı Uzaktan Açmak ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

Arkadaşlar biraz araştırdım da . Bios ta wake on lan seçneği var heralde böyle bir teknolojiyi destekliyor benim anakart. şimdi ben windows un remote desktop özelliğini kullanıyorum . dyndns den bir adres aldım mstsc den bu adresi girerek pc açıksa bağlanabiliyorum. Ama bazen pc nin kapalı olduğu durumlar oluyor ve bağlanmam gerekiyor . Şimdi de beni bu konuda aydınlatacak müritler lazım . Hangi portları yönlendiricem ? Bilgisayarı açma komutunu nasıl yollayacam  ?  Yardım eden birileri çıkar heralde.

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sims
    sims's avatar
    Erkek

logmein yapıyomuş diye bir efsane duydum ama araştırmanda fayda var

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eagleofcondor
    eagleofcondor's avatar
    Erkek

wake on lan özelikli 56k fax modemlerde vardı sanırsam aranan tel çalınca bilgisayar açılıyordu

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxDreameR
    MaxDreameR's avatar
    Erkek

logmein ile yapabiliyorsun. gayet güzel çalışıyor.

" ' "
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

logmein kapalı bir bilgisayarı acabiliyormusun

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

Foxxxxxx bunu yazdı:
    -----------------------------

logmein kapalı bir bilgisayarı acabiliyormusun

hocam nasıl açıyoruz yahu . şimdi kurdum da mantığı anlamadım :S

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

aktas_967 bunu yazdı:

wake on lan özelikli 56k fax modemlerde vardı sanırsam aranın tel bilgisayar açılıyordu

evet benim pc bozuk sanıyodum ne zaman telefon çalsa açık buluyodum yasak niye açıyosun diye dayak yiyodum :D 10lu yaşlarda..

...said addicted.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

beyler bu işlemi bir program yardımıyla değilde , modemden portu yönlendirerek yapamazmıyız ? 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    Telefonu modem girişine takıyorsun, wake on modem gibi bikaç seçenek var onları açacaksın, evi aradığında açılacak... İşin bitincede kapatırsın başlattan....

Çok sıkılıyom
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek

bios  tan wake on lan ı açman gerek eğer modeminde destekliyorsa sorun olmaz bilgisayarın mac ve ip adreslerini kullanarak açabiliyorsun port yönlendirmen gerek tabiki ama modem de wake on lan özelliği yoksa 10 dk dan sonra açılmıyor sadece ilk 10dk açabiliyorsun çünki modem mac adresine ip atamayı kesiyor . 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

PsychoDawn bunu yazdı:

bios  tan wake on lan ı açman gerek eğer modeminde destekliyorsa sorun olmaz bilgisayarın mac ve ip adreslerini kullanarak açabiliyorsun port yönlendirmen gerek tabiki ama modem de wake on lan özelliği yoksa 10 dk dan sonra açılmıyor sadece ilk 10dk açabiliyorsun çünki modem mac adresine ip atamayı kesiyor . 

hocam tamam wake on lan seçeneği var aktif ama modemden hangi portu yönlendiricem . pc yi uazaktan açma komutunu nasıl göndericeöm?

Toplam Hit: 2558 Toplam Mesaj: 14