folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Bilgisayarı Uzaktan Açmak ?

Bilgisayarı Uzaktan Açmak ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UCANTENEKE
    UCANTENEKE's avatar
    Erkek
    Noneyim bunu yazdı:
    -----------------------------

aktas_967 bunu yazdı:

wake on lan özelikli 56k fax modemlerde vardı sanırsam aranın tel bilgisayar açılıyordu

evet benim pc bozuk sanıyodum ne zaman telefon çalsa açık buluyodum yasak niye açıyosun diye dayak yiyodum :D 10lu yaşlarda..

zuha bende öle sanıyodum

Bence bu dünya üzerinde seçilmiş ırk diye bi kavram varsa bu ırk kesin ruslardır.Onlar daha iyisini yapana kadar en iyisi onlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxDreameR
    MaxDreameR's avatar
    Erkek

Biosta açıksa wakeup özelliği.logmein yükledikten sonra erişim sırasında pc kapalı ise zaten yanında power on işareti cıkıyor gayet basit yani.

" ' "
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

MaxDreameR bunu yazdı:

Biosta açıksa wakeup özelliği.logmein yükledikten sonra erişim sırasında pc kapalı ise zaten yanında power on işareti cıkıyor gayet basit yani.

hocam yapıyorum ama dönüp duruyor yeşil yuvarlak şey. bitürlü açmıyor pc ' yi

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
Toplam Hit: 2557 Toplam Mesaj: 14