Bilgisayarım Acayip Sesli Çalışıyor, Çözüm ?
-
Arkadaşlar bilgisayarım acayip sesli çalışıyor hele yaz aylarında uçuyor.. Evde durulmuyor, tüm fanları temizledim sorun devam ediyor. Fikri olan varsa bekliyorum... :)
-
bilgisayarı deistir kökten çözüm
edi ile büdü : hitler harbi grevde :|
-
fanlar eskimişse sesi artar bende de var bi takoz önceden az ses çıkardı şimdi 69 model mustang murabarek
-
bencede deiştr hoca
-
benimde öle içini sil tozlu olabilir fanıda sil sora yineçıkıyosa al bi tabne kulaklık ver sesi kurtul
-
Hocam ilginç bi yol ama benin kasadanda geliyodu acayip bi ses sanki ewin içi uçak pisti gibiydi fanları bi güzel yağladım zaytin yağıyla biraz bekledim ses filan kalmadı :)
-
birde eğer işlemcin amd ise bios özelliğinden CPU Q FAN CONTROL war bunu enabled yap biraz daha düzelecektir.
-
Yok hacı benimkide ford kamyon gibi çalışıyor.Ne denediysem olmuyor fanı değiştirdim kasa değiştirdim.Bi ara sesten dolayı battaniye sardım pc ye yanıyodu amk makinesi.Çözüm=Bilgisayar değiştirmek
EDIT: Hitler tuttu başı :P
-
hocam bende de p4 3 makina o yaz kış uçak pisti görevi görüyo yakında adanada evin içine uçak girdi die haber duyarsanız hiç şaşmayın napsam düzelmiyo fan hep 3000 devir ve üzerinde işlemci 70 dereceyi buldumu şükrediyorum soğuk diorum anakart değişti işlemci değişti fan değişti hala aynı tas aynı hamam. sıvı soğutma sistemi yapmayı planlıyorum...
-
Yok değiştirme ya git bi overclock fan al hem performans artsın hemde çok daha az ses verir... Harddisk nealemde? Oda gıcırdıyormu?
-
crafty bunu yazdı:
-----------------------------
hocam bende de p4 3 makina o yaz kış uçak pisti görevi görüyo yakında adanada evin içine uçak girdi die haber duyarsanız hiç şaşmayın napsam düzelmiyo fan hep 3000 devir ve üzerinde işlemci 70 dereceyi buldumu şükrediyorum soğuk diorum anakart değişti işlemci değişti fan değişti hala aynı tas aynı hamam. sıvı soğutma sistemi yapmayı planlıyorum...
-----------------------------
hoca kasayla duvar arasında mesafe yakınsa yine sorun olabilir ya da evin elektiriğinde falan problem warsa..