folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bilgisayarım Acayip Sesli Çalışıyor, Çözüm ?

Bilgisayarım Acayip Sesli Çalışıyor, Çözüm ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar bilgisayarım acayip sesli çalışıyor hele yaz aylarında uçuyor.. Evde durulmuyor, tüm fanları temizledim sorun devam ediyor. Fikri olan varsa bekliyorum... :)

ÖSS maratonu başlıyor. Dershane de başladı. Bir süre TBT"de yokum. Seneye kaldığım yerden devam =)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

bilgisayarı deistir kökten çözüm

edi ile büdü : hitler harbi grevde :|  

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    black_lord
    black_lord's avatar
    Erkek
    fanlar eskimişse sesi artar bende de var bi takoz önceden az ses çıkardı şimdi 69 model mustang murabarek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    bencede deiştr hoca

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Problemli
    kuvvet
    kuvvet's avatar
    Erkek
    benimde öle içini sil tozlu olabilir fanıda sil sora yineçıkıyosa al bi tabne kulaklık ver sesi kurtul

Bozamaz Aramızı Yarasa
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    house
    house's avatar
    Erkek
    Hocam ilginç bi yol ama benin kasadanda geliyodu acayip bi ses sanki ewin içi uçak pisti gibiydi fanları bi güzel yağladım zaytin yağıyla biraz bekledim ses filan kalmadı :)

Every thing"s place and her time reach
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

birde eğer işlemcin amd ise bios özelliğinden CPU Q FAN CONTROL war bunu enabled yap biraz daha düzelecektir.

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    35ygt45
    35ygt45's avatar
    Erkek

Yok hacı benimkide ford kamyon gibi çalışıyor.Ne denediysem olmuyor fanı değiştirdim kasa değiştirdim.Bi ara sesten dolayı battaniye sardım pc ye yanıyodu amk makinesi.Çözüm=Bilgisayar değiştirmek

EDIT: Hitler tuttu başı :P

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek
    hocam bende de p4 3 makina o yaz kış uçak pisti görevi görüyo yakında adanada evin içine uçak girdi die haber duyarsanız hiç şaşmayın napsam düzelmiyo fan hep 3000 devir ve üzerinde işlemci 70 dereceyi buldumu şükrediyorum soğuk diorum anakart değişti işlemci değişti fan değişti hala aynı tas aynı hamam. sıvı soğutma sistemi yapmayı planlıyorum...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek
    Yok değiştirme ya git bi overclock fan al hem performans artsın hemde çok daha az ses verir... Harddisk nealemde? Oda gıcırdıyormu?

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

crafty bunu yazdı:
    -----------------------------
    hocam bende de p4 3 makina o yaz kış uçak pisti görevi görüyo yakında adanada evin içine uçak girdi die haber duyarsanız hiç şaşmayın napsam düzelmiyo fan hep 3000 devir ve üzerinde işlemci 70 dereceyi buldumu şükrediyorum soğuk diorum anakart değişti işlemci değişti fan değişti hala aynı tas aynı hamam. sıvı soğutma sistemi yapmayı planlıyorum...
    -----------------------------

hoca kasayla duvar arasında mesafe yakınsa yine sorun olabilir ya da evin elektiriğinde falan problem warsa..

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
Toplam Hit: 3845 Toplam Mesaj: 21