Bilgisayarım Birden Kapanıyor.
-
Lostgun bunu yazdı:
-----------------------------
Reberals bunu yazdı:
oyun derken hangi oyunu oynuyosun? Metin2 veya Knıght online oynuyosan bu şekilde kapanması normal. Bu oyunlardan birini oynuyorsan sorun pc de değil oyunlarda
-----------------------------Metin2 oynuyorum neden kapanıyor ki ? Bu arada bilgisayar tamamen kapanıyor ama
-----------------------------Kasayı aç fan çok tozlanmışsa çıkar saç kurutma makinesiyle bi temizle fan çalışmıyorsa yenisini takmaya bak yanılmıyorsam 90 santigrattan sonra işlemci yanmasın diye kapanır bilgisayar. Kapandıktan sonra bi bak bios'tan sıcaklık kaça çıkıyor
-
Lostgun bunu yazdı:
JackDaniels bunu yazdı:
Tamam işte oynadığın oyun pc yi çok zorluyor ısınınca pc kendini koruma amaçlı kapatıyor.
-----------------------------Soğutucu alsam yeni format attırdım babam hayatta izin vermez ?
-----------------------------niye bu kadar kasıyorsunki kendini.. everest ultimate yi indir oyundayken sıcaklık değerine bak bakalım sıcaklıkdan dolayı mı kapatıyor kendisini
-
catlax bunu yazdı:
Lostgun bunu yazdı:
JackDaniels bunu yazdı:
Tamam işte oynadığın oyun pc yi çok zorluyor ısınınca pc kendini koruma amaçlı kapatıyor.
-----------------------------Soğutucu alsam yeni format attırdım babam hayatta izin vermez ?
-----------------------------niye bu kadar kasıyorsunki kendini.. everest ultimate yi indir oyundayken sıcaklık değerine bak bakalım sıcaklıkdan dolayı mı kapatıyor kendisini
-----------------------------sıcaklık kaç olursa kötü kaç olursa iyi ?
-
Lostgun bunu yazdı:
Reberals bunu yazdı:
oyun derken hangi oyunu oynuyosun? Metin2 veya Knıght online oynuyosan bu şekilde kapanması normal. Bu oyunlardan birini oynuyorsan sorun pc de değil oyunlarda
-----------------------------Metin2 oynuyorum neden kapanıyor ki ? Bu arada bilgisayar tamamen kapanıyor ama
-----------------------------hocam sorun bilgisayarında değil metin2 de metin2 yüzünden kapanıyor. Dene istersen bilgisayarını metin 2 oynamadan sürekli açık tut kapanmıyacaktır. Nedenini bilmiyorum. Bu arada yinede fandan sesler geliyosa bi kasayı aç içini temizleyiver.
-
soğutuculuk bir olay yok hocam önce temizliğini yapmalısın cihazın. temizliğe rağmen ses geliyorsa soğutucu al. 105 dereceyi geçince cihaz kapanır dostum.
-
20 lira sıkışmış içine :)
Ver bi bilgisayarcıya ekran kartının termali yenileyip içindeki toz birikintisini temizlesinler sorunu hallolur.
-
aynı sorun bende vardı işlemci çook aşırı ısınıyordu amd uyumlu anakart ve işlemciyi intel'e çevirerek sorunu aştım ama aklımda kalan harddisk'im sorunluydu bence o etki ediyordu varsa fırsatın sağlam bir hdd ile dene bakalım olmadı sende amd ye geçersin ):
-
yanlız amd bnimkide hayvvan gibi ısınıyor.
amd-nvidia ikisi hiç uyumlu değil.
e.kartı min 60-70 derecede
cpu 40 civarı en az
-
acer alınmaz arkadaş ben de aspire 5520g modelini kullanıyorum burnum boktan çıkmıyo
edit.bnm sorun daha ilginç açma tuşuna basınca açılıyo ama görüntü ekrana gelmiyo bios loading ekranı bile gelmiyo aq
-
Kendi imkanlarımla fanımı temizleme imkanım yok mu acaba ?