Bilgisayarım Çok Mu Akıllı ?
-
Ka1nsha bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
öncelikle sakin ol. her insanın başına gelebilir. bataryayı çıkar prizden çıkar. yiyosa şimdi açılsın :)
buda tehlikeli değil mi ki ? herhangi bir elektrik kesilmesinde pc nin iflahını s...
dostum bataryayı çıkart laptoptan. sonra da fişi prizden çek. bak bakalım açılcak mı ?
-
anladım ama beni rahatsız eden açılması değil nedenini bilmemek
-
Aha Casper! dostum ruh ve beden sağlığın için o makineyi şehir dışında ormanlık bir alana götürüp çok derin bir çukura göm, çünkü sadece çöpe atmak yetmez başka birisi falan bulup kullanabilir mazallah insanlığın geleceğiyle oynama!
-
aslında fazla bi sorunum yok biliyormusun :) seviyorum keratayı
-
bizde de arçelik var bir tane.. şu akıllı buz dolaplarından. önce dolap olarak üretilmiş sonra laptop olmuş :D
windowsu kapat yapıyoruz işlem gerçekleştirilemedi diye hata veriyor. 4 kişi ortak kullanıyoruz evde sanırım son 3 aydır kesintisiz açık getir bir gün seninkini çiftleştirelim de insanlık yeni bir teknolojinin eşiğinde yer alsın
-
http://www.diyanet.gov.tr/turkish/dy/default.aspx
-
3 kere denedim video kamera eşliğinde olmadı ameka
-
benimde masaüstünde aynı şey oldu bi kaç defa uyku modundayken fişin takılı olduğu prizin yanında anahtarla oda lambasını açtığımda pc açılmıştı kendiliğinden aynı hat üstündeki voltaj değişimi/dalgalanması vs herneyse onunla iligi zannedersem power supply ile ilgili
-
Atayizler hadi bunu da açıklayın!!
-
Bizim burada ki yaşlılar anlatıyorlardı:
Bu gördüğünüz tepenin en tepesinde bir çukur var ve çukurun içerisi çok karanlık. İçerde ne var bilinmiyor sadece en son 20-30 yıl önce biri içeri girip delilerek çıkmıştı. Daha sonra burada altın var diyerekten belediyedeki yetkililer gelip tepeyi kepçelerle yerle bir edip içerisinden tarihi eser şeyler çıkaracaklarını söyeldiler. Ve inanırmısınız kepçe tam tepeye vuracağı sırada kepçe durduk yere hiç bir müdahale olmaksızın stop ediyordu en tepede var olan çukurun içerisine fener yakmaya çalıştığımızda fener yanmıyor. Burada neler oluyor hala bilen yok...
Hacı bu kısa hikayeden özetle senin pc'in lanetli falan yada içerisinde gömü var :D Sök bak hemen la xD
tahref156 tarafından 23/Kas/12 19:21 tarihinde düzenlenmiştir