Bilgisayarım Çok Mu Akıllı ?
-
Tnrsk bunu yazdı
benimde masaüstünde aynı şey oldu bi kaç defa uyku modundayken fişin takılı olduğu prizin yanında anahtarla oda lambasını açtığımda pc açılmıştı kendiliğinden aynı hat üstündeki voltaj değişimi/dalgalanması vs herneyse onunla iligi zannedersem power supply ile ilgili
bi sorun olur mu pc de kalıcı hasar zaten hasarlar kalıcıdır ama
-
alakası yok adamın kafasını bulandırmayın :) aynı şeyı şöyle dene pc nin tum updatelerini kapa sora tuşa bas uyku moduna geçsın kapagını kapama )) uyur o bende sony vaio var hıyar geceleri update yatpıyor kapatıyorum yatıyorum kitap okuyacam bakıyorum açılyor merak ettim bu ne yapıyor geceleri kapagı açık bıraktım mersem hıyar update yapıyormuş :D kapat sorunun düzelir )
adamı niye makaraya alıyonuz )
edit arkadaşın dedigi gibi de olabilir Uyan neo :D
emuxa tarafından 23/Kas/12 20:20 tarihinde düzenlenmiştir -
Bu nasıl oluyor la inanmam :D
-
emuxa bunu yazdı
alakası yok adamın kafasını bulandırmayın :) aynı şeyı şöyle dene pc nin tum updatelerini kapa sora tuşa bas uyku moduna geçsın kapagını kapama )) uyur o bende sony vaio var hıyar geceleri update yatpıyor kapatıyorum yatıyorum kitap okuyacam bakıyorum açılyor merak ettim bu ne yapıyor geceleri kapagı açık bıraktım mersem hıyar update yapıyormuş :D kapat sorunun düzelir )
mantıklı bir dahakine bakıcam öyle mi diye durun 1 daha deniyeyim :D
-
Ka1nsha bunu yazdıemuxa bunu yazdı
mantıklı bir dahakine bakıcam öyle mi diye durun 1 daha deniyeyim :D
açıkçası ben bu işi şöyle anladım şimdi işe giderken kapatıyorum çantaya koyuyorum giderken yolda duyuyorum çalışmaya başladı aha durdu açınca çanta kapalı deli gibi ısınmış mantıklı bişe ) ayar oldum ugraştım buldum sorunu :) ha birde bole bişe yapmaması için geceleri fişten çek ) o açar kapatır kendini pilini bitirir uyur )
-
aha beyler oldu durun videoyu upload ediyim nereye ediyim ?
-
Ka1nsha bunu yazdı
neo şaka mı yapıyorsun ciddimısın :) Youtube Vimeo hane istersen redtube ye de edebilirsın :D
-
Ka1nsha bunu yazdı
youtube a et de herkes izlesin indirme derdi olmasın.
-
:D yorumlara bak...
bkz: BJK eski teknik direktörü John Benjamin Toşhak :)
-
belki akıllıdır ama amele olmak istiyodur