Bilgisayarım Kendiliginden Dosya İndiriyor
-
s.a muritler Yeni format attım ama fotmattan sonra bi sorun ile karşılaştım bilgisayarı açtıgım zaman Kendliginiden dosya yuklemesi yapıyor
-
önce ad-aware
sonra kaspersky
sonra cc cleaner yükle tarat hiç bi sorunu klmaz
-
arkadaşım o dediklerini gecen günde yaptım işe yaramıyor kasper Zaten kendi basına trojan Tesekurler
-
aynısı bu sabah banada oldu spyware doctor programını indirdim lisans fln istio elinde olan varsa bi yardım edebilirmi?
-
NAME: LITHUANIAN TEAM 2008
SERIAL: GF7YFU-N74VWK-NE5NPJ-358HRU-F3608Z-ARG122al arkadasım güle güle kullan
-
Konu başlığına pls yazmasan ne anlatcağını anlamıycazmı ?
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------Konu başlığına pls yazmasan ne anlatcağını anlamıycazmı ?
-----------------------------
her konuda mutlaka bitane kendigi begenmiş yada Geri Tepen birisi cıkıyor allahıma Cok sükür -
acılıstamı yapıyor ? msnconfig-baslangıc'dan kapa desem komik olurmu ?
*hacı snn pc de dertden kurtulamadı anasını satiim :D
-
kerim bunu yazdı:
-----------------------------acılıstamı yapıyor ? msnconfig-baslangıc'dan kapa desem komik olurmu ?
*hacı snn pc de dertden kurtulamadı anasını satiim :D
Valla Öle hacı msconfig den kapattım odesaa diye bi program bilgisayarı kapatıp açtımmı yine sistem yapılandırma ayarları bolumu acılıyor bu Seferde bu virus müdür nedir bilmiyorum ama oda aktiv oluyor delyricem bunn Regedit den silme ihtimalim yokmu yani kökten ? -
caves bunu yazdı:
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------Konu başlığına pls yazmasan ne anlatcağını anlamıycazmı ?
her konuda mutlaka bitane kendigi begenmiş yada Geri Tepen birisi cıkıyor allahıma Cok sükür
-----------------------------Tbt kuralları okudunmu sen ? Bi knight la ilgili konu açıyon yanlıs başlık kullanıyon uyaranlara sataşıyon fazla durmazsın burda merak etme
-
caves bunu yazdı:
manhyak bunu yazdı:
her konuda mutlaka bitane kendigi begenmiş yada Geri Tepen birisi cıkıyor allahıma Cok sükür
-----------------------------Burada adam haklı.Manhyak doğru sölüyor