Bilgisayarım Kendiliginden Dosya İndiriyor
-
yardımcı olucak olan olursa olur olmayan Cvp yazmak zorunda degil ok burda kimin durucagına Admin yonetim karar Verir hata olursa banımı yerim otururum kıçımın üstüne size ne oluyor ama yok ben Adminlere sakso Cekerek Seni banlandırırım diyorsan ananın amına kadar yolun Var Derim en sonunda adamı Delirttiniz a.k!!!!
-
caves bunu yazdı:
-----------------------------
yardımcı olucak olan olursa olur olmayan Cvp yazmak zorunda degil ok burda kimin durucagına Admin yonetim karar Verir hata olursa banımı yerim otururum kıçımın üstüne size ne oluyor ama yok ben Adminlere sakso Cekerek Seni banlandırırım diyorsan ananın amına kadar yolun Var Derim en sonunda adamı Delirttiniz a.k!!!!
-----------------------------Son cümlenle haksız duruma düştün
-
Ya arkadaş kaspersky e de trojan dedinya helal olsun ...
-
caves bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Banı atacağı günler yakındır hakkın,belki yarın,belki yarından da yakın !
-
google a google pack yaz ilk çıkana tıkla orda spyware doctor var lisans istemiyo indir tarat ;)