folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bilgisayarım Ve Port Sorunları V1.0

Bilgisayarım Ve Port Sorunları V1.0

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

öncelikle başlık için dj alperden esinlendim kendisine burdan teşekkürlerimi sunarım :P

windows vista işletim sistemim var uzun süredir kullandığım western diigtal mybook 1 tb vardı elimde neyse bu dolunca yenisini aynı modelinden bir tane daha aldım fakat yeni gelen aygıtı bilgisayar tanımıyor hiçbir şekilde kullanamıyorum. xp olan başka bir bilgisyarda denedim orada gayet normal bir şekilde çalışıyor. aynı şekilde kingston memory stick ev arkadaşımınınkini tanıyor ancak aynı marka aynı model olan diğer hiçbir memory stick tanımıyor. driver problemi olsa tanıdıklarını nasıl tanıyor diyorum driver problemide değil. nedir bu bilgisayarın,portların derdi arkadaşlar deli oldum sabahtan beri bir türlü çözemedim şu sorunu...

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

tanımıyor derken sağ alt tarafta yükleme durumunu gösteren pencerede sorun olduğunu mu belirtiyor yoksa takıyorsun hiçbir uyarı vermiyor . hdd de gözükmüyor mu ?

aygıt yöneticisinde görebiliyor musun ? disk yöneticisinde görebiliyor musun ? Bi kontrol eder misin?

İmzalamazsam ne olcak?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    len bi kerede beni taklit etmeseniz ölürsünüz a.q :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek
    yani aygıt yöneticisinde görebiliyorum ancak bilgisayarıma girdiğimde orada göremiyorum. bilgisayarıma sağ tıklayıp yönet dedim ve orada disk yönetiminde görebiliyorum disk1 diye ama giremiyorum açılmıyor.

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------
    len bi kerede beni taklit etmeseniz ölürsünüz a.q :)

hoca bi esinlenme yapmşz ya çokmu :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

dsik1 yazan yerin sağ tarafında 1000GB sağlam gibi bir ibare varmı ?

Varsa hdd bölümü vardır ama harf atanmamıştır

Yoksa hdd bölümü yoktur bölüm oluşturman gerekir.

İmzalamazsam ne olcak?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kumanaga
    Kumanaga's avatar
    Erkek
    aynı disk sürücüsü adını almış olabilirmi ?

⎝Her boku biliyorsun, "Herkes" yazmasını bilmiyorsun.⎠
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

Liquid bunu yazdı:

dsik1 yazan yerin sağ tarafında 1000GB sağlam gibi bir ibare varmı ?

Varsa hdd bölümü vardır ama harf atanmamıştır

Yoksa hdd bölümü yoktur bölüm oluşturman gerekir.

hocam sağlam diye bir ifade yok sadece 931 gb yazıyor o kadar. disk0 yazan bilgisayarın kendi harddiskinde senin dediğin gibi sağlam yazıyor. harf atamaya kalkıştığımda ise konsol görünümü güncel olmadığı için işlem tamamlanamadı gibi birşey diyor. burdan öte ne yapmam lazım ?

bak bu ekran cıkıyor hocam karsıma   http://img19.imageshack.us/my.php?image=mssto.gif

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

biçimlendir otomatik harf de vericektir.Biçimlendirme yoksa  939 gb yazan yere sağ tuşla tıkla bölüm oluştur de karşına çıkan seçenekleri ben hatırlamıyorum ama senin değiştirmen gereken bişey yok galiba. ileri ileri de en sonunda hızlı biçimlendirmeyide işaretle.Bi bölüm oluştursun ondan sonra göstericektir bilgisayarımda

Sorun çözülürse hdd yi çıkar bir daha tak ama aynı usb girişini.Aynı problemi yaparsa bas formatı aklıma başka bişey gelmiyor.Yapmaz ise başka usb girişini dene yapmaz ise yine kullan işte yaparsa istersen bas formatı :)

edit: Dikkat et önceden içine bişey yüklediysen silinecektir.

İmzalamazsam ne olcak?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek
    hocam biçimlendirmede olmadı biçimlendir dediğimde "beklenmeyen bir hata oluştu.disk yönetimi konsolunu kapatın sonra disk yönetimini yada bilgisayarı yeniden başlatın" gibi birşey çıktı. formatttan başka bir önerin varmı :/

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

dediğim işlemi güvenli modda yapmayı dene bide.

Bide varsa bölümü kaldırıp yeniden bölüm oluşturmayı dene.

İmzalamazsam ne olcak?
Toplam Hit: 2652 Toplam Mesaj: 16