Bilgisayarım Ve Port Sorunları V1.0
-
hocam yok olmuyor hiçbir türlü delirdim ya sabahtan beri :S alet bozuk olsa sansima edim deyip geri yollariz ama bozukta değil gayet çalışıyor ne yapcam şaşırdım ya. hiçbir şekilde gözükmüyor bilgisayarımda ne yaptıysam olmadı harf atanmıyor bicimlendirilmiyor ama aygıt yöneticisi disk sürücülerinde görünüyor.
-
olan bölümü silemiyor musun ?
-
hocam olan bölümü sildim sonra yeni bölüm oluşturmu ne öyle ilerledim harf falan seçtim ama hiçbir işe yaramadı genede gelmedi bilgisayarıma..
-
hmm. hiç böyle bişeye denk gelmedim.Aklıma pek bişey gelmiyor açıkcası.Pc önümde olsa bişeyler denerdim.
Format atsan düzelicektir muhtemelen.Diğer usb diskleri tanımama problemide kalkar uğraşmamış olursun.
Bu sorun ilk aldığından beri varsa bilemicem ama sonradan falan oluştuysa sistem geri yükleme yapıp sorun çıkarmayan bir zamana geri yüklemeyi dene.
-
hocam benim anlamadığım ikiside herşeyi ile aynı birisi çalışır driveri yüklenir diğeri nasıl çalışmaz ya..
Toplam Hit: 2653 Toplam Mesaj: 16
