Bilgisayarıma Bişeyler Oldua
-
Dün Akşam Saat 12 Gibi Açtım Bilgisayarı Sabah 6'ya Kadar Felan Oturdum Sonra Reset Atmaya Başladı :S
Neyse Sonra Yeniden Başlarken Kasper Hata Verdi Koruma Başlatılamadı Felan Dedi
0xfffffff4 0xffffffff4 deki Adrese Başvurdu Bellek Read Olamadı Felan Hataları Almaya Başladım
Baktımki Ateş Gibi Olmuş Ekran Kartıyla Hdd :S Sonra Kapadım Soğusun Diye Öğlen Geldim Gene Aynı Hatalar
Ghost Attım Error Dedi Sitesinin Adresi Çıktı
Format Attım Masa Üstüne Gelemedim Reset Atıp Windowsu Olağan Şekilde Başlat Kısmına Geliyor Başlat Diyorum Gene Aynı Yere Geliyorum
Bi Fikri Olan Varmı Çıldırıcam Birazdan -
Harddiskleri yavaş şekilde NTFS'e biçimlendirerek tekrar format at.
Olmazsa Linux kur tepe tepe kullan.
-
Kardeş Attım Ama Dediğim Gibi Windowsu Olağan Şekilde Başlat a Geliyor enter Diorum Yeniden Aynı Yere Geliyor
Ekran Kartı Çok Isınıyor
Açılışta Ekranda Kare Kare Renkli Şeyler Çıktı Ntdlr Eksik Dedi sildim Windowsu Olmuyor Olmuyor Offff -
hocam ram belleğin yerini değiştir bu şekilde dene bakalım..
-
harddisk yanmış olabilr benmde read olunamadı dedğnde hdd yanmıstı geçmiş olsn sğlam bi teknik elemana göster bence
-
windowsun işe yaramadıgı durumlarda linux kuruyorum bilgisayarlara. sonra üstüne tekrar windowsu kurabilirsin. bi arkadasın bilgisayarı da seninki gibi hiç açılmıyordu. bilgisayar hocasına sordum ramler yanmıs dedi. rami ekran kartını söküp bir daha taktım. üstüne ubuntu kurdum. makina çatır çatır çalışmaya başladı.
-
Eski Ramim Vardı 512 lik Onu Taktım Şimdi Biçimleniyor Vantilatörüde Dayadım Makinaya Bakalım Nolucak
Hepinize Tşk Ederim Yardımlarınız İçin İnş Düzelir Bitirmem Gereken Site Vardı Allahım Olmassa Mahvolurum :(:( -
İşlemci Fanı Tozlanmışsa.. Bundan Yapılitesi yüksek.. virüs de olabili :)
-
arkada$ın dedigi gibi sorun 90% hdd den kaynaklanıor. önemli verilerini yedekle ve öle kullanmaya devam et. elbet bi yerde patlak vericek :)
-
bu pc lerin derdi bitmez abi. bende 1 ay öncesine kadar boğuşuyodum benim pc ile. Yeni pc aldım, tek çare.
Kapat makinayı bakalım bayağı bir dinlensin (1-2 gün)
ondan sonra uğraş olmuyorsa bir gelişme at çöpe derim. :(
-
Dos_Attach bunu yazdı:
-----------------------------
Kardeş Attım Ama Dediğim Gibi Windowsu Olağan Şekilde Başlat a Geliyor enter Diorum Yeniden Aynı Yere Geliyor
Ekran Kartı Çok Isınıyor
Açılışta Ekranda Kare Kare Renkli Şeyler Çıktı Ntdlr Eksik Dedi sildim Windowsu Olmuyor Olmuyor Offff
-----------------------------Hocam Korkunç bir Worm çeşidi ile Karşı karşıyasın, Harddisklerinin Tamamını Sileceksin Yeniden C ve D yi oluşturacaksın, Yükleme Bittikten sonrada Hemen Bir Antivirüs Kuracaksın, Cd lerinede Yedeklemeler Almışsan Aynı Worm Taşıyor olabilir, Bu ihtimale Karşı Kasper Sky Kurmanı öneririm, Kasper Sky Denetiminde Yeniden Arşivini Kullanacağın Programlarını D ye yerleştirmeni Öneririm. Başkada Çözüm Yolu yok.