folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Bilgisayarıma Bişeyler Oldua

Bilgisayarıma Bişeyler Oldua

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

Dün Akşam Saat 12 Gibi Açtım Bilgisayarı Sabah 6'ya Kadar Felan Oturdum Sonra Reset Atmaya Başladı :S

Neyse Sonra Yeniden Başlarken Kasper Hata Verdi Koruma Başlatılamadı  Felan Dedi

0xfffffff4 0xffffffff4 deki Adrese Başvurdu Bellek Read Olamadı Felan Hataları Almaya Başladım

Baktımki Ateş Gibi Olmuş Ekran Kartıyla Hdd :S Sonra Kapadım Soğusun Diye Öğlen Geldim Gene Aynı Hatalar

Ghost Attım Error Dedi Sitesinin Adresi Çıktı

Format Attım Masa Üstüne Gelemedim Reset Atıp Windowsu Olağan Şekilde Başlat Kısmına Geliyor Başlat Diyorum Gene Aynı Yere Geliyorum

Bi Fikri Olan Varmı Çıldırıcam Birazdan

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Harddiskleri yavaş şekilde NTFS'e biçimlendirerek tekrar format at.

Olmazsa Linux kur tepe tepe kullan. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek
    Kardeş Attım Ama Dediğim Gibi Windowsu Olağan Şekilde Başlat a Geliyor enter Diorum Yeniden Aynı Yere Geliyor

Ekran Kartı Çok Isınıyor

Açılışta Ekranda Kare Kare Renkli Şeyler Çıktı Ntdlr Eksik Dedi sildim Windowsu Olmuyor Olmuyor Offff

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    hocam ram belleğin yerini değiştir bu şekilde dene bakalım..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alponzzo
    alponzzo's avatar
    Erkek

harddisk yanmış olabilr benmde read olunamadı dedğnde hdd yanmıstı geçmiş olsn sğlam bi teknik elemana göster bence

Benden elektrik almayan kıza trafo bağlasan ne yazar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek
    windowsun işe yaramadıgı durumlarda linux kuruyorum bilgisayarlara. sonra üstüne tekrar windowsu kurabilirsin. bi arkadasın bilgisayarı da seninki gibi hiç açılmıyordu. bilgisayar hocasına sordum ramler yanmıs dedi. rami ekran kartını söküp bir daha taktım. üstüne ubuntu kurdum. makina çatır çatır çalışmaya başladı.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek
    Eski Ramim Vardı 512 lik Onu Taktım Şimdi Biçimleniyor  Vantilatörüde Dayadım Makinaya Bakalım Nolucak

Hepinize Tşk Ederim Yardımlarınız İçin İnş Düzelir Bitirmem Gereken Site Vardı Allahım Olmassa Mahvolurum :(:(

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    İşlemci Fanı Tozlanmışsa.. Bundan Yapılitesi yüksek.. virüs de olabili :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    arkada$ın dedigi gibi sorun 90% hdd den kaynaklanıor. önemli verilerini yedekle ve öle kullanmaya devam et. elbet bi yerde patlak vericek :)

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarantula
    Tarantula's avatar
    Erkek

bu pc lerin derdi bitmez abi. bende 1 ay öncesine kadar boğuşuyodum benim pc ile. Yeni pc aldım, tek çare.

Kapat makinayı bakalım bayağı bir dinlensin (1-2 gün)

ondan sonra uğraş olmuyorsa bir gelişme at çöpe derim. :(

Olmayacak şeyler tasarlıyorum, işim bu..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Dos_Attach bunu yazdı:
    -----------------------------
    Kardeş Attım Ama Dediğim Gibi Windowsu Olağan Şekilde Başlat a Geliyor enter Diorum Yeniden Aynı Yere Geliyor

Ekran Kartı Çok Isınıyor

Açılışta Ekranda Kare Kare Renkli Şeyler Çıktı Ntdlr Eksik Dedi sildim Windowsu Olmuyor Olmuyor Offff
    -----------------------------

Hocam Korkunç bir Worm çeşidi ile Karşı karşıyasın, Harddisklerinin Tamamını Sileceksin Yeniden C ve D yi oluşturacaksın, Yükleme Bittikten sonrada Hemen Bir Antivirüs Kuracaksın, Cd lerinede Yedeklemeler Almışsan Aynı Worm Taşıyor olabilir, Bu ihtimale Karşı Kasper Sky Kurmanı öneririm, Kasper Sky Denetiminde Yeniden Arşivini Kullanacağın Programlarını D ye yerleştirmeni Öneririm. Başkada Çözüm Yolu yok. 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 2312 Toplam Mesaj: 16