folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bilgisayarımdaki GİZLİ Dosyaları Görüntüleyemiyorum. (Acil Yardım)

Bilgisayarımdaki GİZLİ Dosyaları Görüntüleyemiyorum. (Acil Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Arkadaşlar,

Biliyorsunuz, önemli bir klasörünüz var başkasının görmesini istemiyorsunuz ve klasöre sağ tıklayıp dosyanın formatını GİZLİ yapıyorsunuz.

Ve tekrar o dosyayı görmek istediğinizde "ARAÇLAR>klasör seçenekleri> Gizli dosyaları göster" seçeneğini seçiyorsunuz.

İşte burada bir sorun çıkıyor bende...

GİZLİ DOSYALARI GÖSTER diyorum ve tamama tıklıyorum yada "uygula"  farketmez gizli dosyaları göstermiyor.

Tamama tıklayıp çıkıyorum tekrar klasör seçeneklerine geliyorum "Gizli dosyaları gösterme" seçeneği işaretli duruyor. Yine göster diyorum olmuyo.

Acil görmem gereken klasörler var arkadaşlarım bu sorun nedir ben çözemedim nasıl hallolul umarım anlamışınızdır yardımlarınızı bekliyorum

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahir
    Sahir's avatar
    Erkek

http://rapidshare.de/files/39012690/temizle.rar.html

Amvo.exe
    Amvo.exe, bilgisayarda system32 klasörünün altına yerleşen ve içinde gizli dosya olma özelliğini barındıran zararlı bir dosyadır. Ayrıca msconfig' den bakıldığında açılışa kendini eklediğinide görebilirsiniz.Bu zararlı exe' nin yanında amvo1.dll ve amvo0.dll dosyalarıda beraberinde gelir ve o dosyalarda aynı özelliğe yani gizli dosya olma özelliğine sahiptir. Bu dosya bilgisayarımıza nasıl bulaşır ve bulaştığında ne olur, neye etki eder? Hemen cevabını vereyim, bu dosya bilgisayarınıza "Flash Bellekleriniz sayesinde bulaşır. Sistemde yavaşlamaya ve en büyük etkisi olan gizli dosyaların görüntülenememesine neden olur. Yani siz gizli dosyaları göster seçeniğini seçseniz bile sistem gizli dosyalarınızı göstermez.

kolay gelsin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahir
    Sahir's avatar
    Erkek

Eğer program yerine manuel olarak düzeltmek isterseniz bide şunu dene;

başlat-Çalıştır regedit
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\SHOWALL
    CheckedValue sil

yeni dword değeri oluştur değerini 1 yap ve adını CheckedValue yap...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

Sahir bunu yazdı:
    -----------------------------

http://rapidshare.de/files/39012690/temizle.rar.html

Amvo.exe
    Amvo.exe, bilgisayarda system32 klasörünün altına yerleşen ve içinde gizli dosya olma özelliğini barındıran zararlı bir dosyadır. Ayrıca msconfig' den bakıldığında açılışa kendini eklediğinide görebilirsiniz.Bu zararlı exe' nin yanında amvo1.dll ve amvo0.dll dosyalarıda beraberinde gelir ve o dosyalarda aynı özelliğe yani gizli dosya olma özelliğine sahiptir. Bu dosya bilgisayarımıza nasıl bulaşır ve bulaştığında ne olur, neye etki eder? Hemen cevabını vereyim, bu dosya bilgisayarınıza "Flash Bellekleriniz sayesinde bulaşır. Sistemde yavaşlamaya ve en büyük etkisi olan gizli dosyaların görüntülenememesine neden olur. Yani siz gizli dosyaları göster seçeniğini seçseniz bile sistem gizli dosyalarınızı göstermez.

kolay gelsin.

evet sorununu sahir güzel açıklamış

sanmıyorum ki bu program temizleyebilesin

C:\ -  D:\ format gerekiyor.. bütün klasör ve exe dosyalarında bulunur bi virüs. girdiğin klasörlerde de bulunur flash bellek virüslerindendir genelde flashtan bulaşır.

37,0 kb olarak görünür. mp3lerini ve txt ve ofis dosyalarını yedekle c,d format at ve flash belleği çöpe at derim. kolay gelsin.

ayrıca işlemlerde services.exe olarak görünüyodu bende ve sonlandıramıyorsun. üstelik pc adı altında çalışıyor. pc yi her açtığında aktif oluyor..

Nerde o eski TBT...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek
    sildikten sonra o bilgisayara taktığın tüm card,usb bellek vs.. de temizle onlarada aynı virüs bulaşmıştır. yoksa kendini kopyalar durur =)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    usta usb olarak genelde cep telefonumun hafıza kartını card raiderden takarım hafıza kartına resetmi atayım şimdi?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blitz
    Blitz's avatar
    Erkek

ne kadar usb, kart vb varsa tak internetten combofix i indir guvenli modda calıstır hepsi duzelicektir geçmiş olsun

validen
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Sahir bunu yazdı:

başlat-Çalıştır regedit
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\SHOWALL
    CheckedValue sil

Aynen dediklerini yaptım ustam vallaha geldi klasörler. Sana madalya takmak gerekiyor :D Allah razı olsun hocam çok sağol bütün arkadaşlarımdan teşekkür ederim

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Sahir bunu yazdı:

başlat-Çalıştır regedit
    CheckedValue sil

Silip tekrar oluşturmanın manası ne? CheckedValue'yu silmeden 1 yapsa olmuyor mu :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

http://s2.dosya.tc/gizliklas_r.rar.html

al 

Boş İşler Uzmanı..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahir
    Sahir's avatar
    Erkek
    DarkSkull bunu yazdı:
    Sahir bunu yazdı:

başlat-Çalıştır regedit
    CheckedValue sil

Silip tekrar oluşturmanın manası ne? CheckedValue'yu silmeden 1 yapsa olmuyor mu :)

Olmuyor baba :P dene :D

Toplam Hit: 2502 Toplam Mesaj: 19