Bilgisayarımdaki GİZLİ Dosyaları Görüntüleyemiyorum. (Acil Yardım)
-
hocam hadi düzelttin diyelim o sorunu virus ortaya cıkarıyor sen o anahtarı değiştirip eski haline getirsende virus senin hdd de fink atıyor sen benım sozumu dinle de combofixle guvenli modda tarat....
yok kalsın diyosanda sen bilirsin tabi :D
-
FAYDALI bunu yazdı:
-----------------------------
Sahir bunu yazdı:
-----------------------------Eğer program yerine manuel olarak düzeltmek isterseniz bide şunu dene;
başlat-Çalıştır regedit
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\SHOWALL
CheckedValue silyeni dword değeri oluştur değerini 1 yap ve adını CheckedValue yap...
-----------------------------Aynen dediklerini yaptım ustam vallaha geldi klasörler. Sana madalya takmak gerekiyor :D Allah razı olsun hocam çok sağol bütün arkadaşlarımdan teşekkür ederim
-----------------------------Ne demek hocam bizede oluyo yani hiç problem değil işini gördüyse ne mutlu bana :)
-
Sahir bunu yazdı:
Olmuyor baba :P dene :D
-----------------------------Sende problem var o zaman :) Ben hep öyle yapıyorum düzeliyor. Bilgisayarda klasör ismi değiştireceğin zaman da klasörü silip boş klasör mü oluşturuyorsun :)
@Blitz
Virüs hala bilgisayarda olsaydı o anahtarı eski haline getirirdi gizli klasörler yine gözükmezdi. Büyük ihtimalle daha önceden virüs bulaşmış bir şekiklde virüsü temizlemiş ve bu anahtar da virüsün en son bıraktığı şekliyle kalmış.
-
DarkSkull bunu yazdı:
-----------------------------Sahir bunu yazdı:
-----------------------------Sende problem var o zaman :) Ben hep öyle yapıyorum düzeliyor. Bilgisayarda klasör ismi değiştireceğin zaman da klasörü silip boş klasör mü oluşturuyorsun :)
@Blitz
Virüs hala bilgisayarda olsaydı o anahtarı eski haline getirirdi gizli klasörler yine gözükmezdi. Büyük ihtimalle daha önceden virüs bulaşmış bir şekiklde virüsü temizlemiş ve bu anahtar da virüsün en son bıraktığı şekliyle kalmış.
-----------------------------olabilir :) ama ne demişler eşşeğini sağlam kazığa bağla :D
-
DarkSkull bunu yazdı:
@Blitz
-----------------------------Hocam sonuç olarak her 2 türdende problem düzeliyor mu düzeliyor düz mantık kurarsak yöntemlerde hata yok :)
-
Sahir bunu yazdı:
Hocam sonuç olarak her 2 türdende problem düzeliyor mu düzeliyor düz mantık kurarsak yöntemlerde hata yok :)
-----------------------------Kulağını ters elle değil ayağınla tutmak gibi birşey :)
-
DarkSkull bunu yazdı:
Hocam sonuç olarak her 2 türdende problem düzeliyor mu düzeliyor düz mantık kurarsak yöntemlerde hata yok :)
-----------------------------Kulağını ters elle değil ayağınla tutmak gibi birşey :)
-----------------------------Aynen güzel tabir hocam
-
http://s2.dosya.tc/ShellUzant_lar_.rar.html
bunu kur, sağ tık menüsüne yeni eklemeler göreceksin...