folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Bilgisayarımdaki(C: Deki) Herşey Silindi. Çözemedim Bu İşi

Bilgisayarımdaki(C: Deki) Herşey Silindi. Çözemedim Bu İşi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shock56
    shock56's avatar
    Erkek

Anlatacağım meselenin biraz hikaye kısmı var. O yüzden uzun yazmak zorunda kaldım.

Windows7 Ultimate 32 Bit kullanıyordum. Bilgisayarımın ram sorunu için microsoftun forum sayfasından birisinin paylaşmış olduğu programı kullandım. Bu programla bilgisayar başlarken iki işletim sistemi gibi başlayacak ve ben ikinci kurduğum seçeneği seçersem ram sorunu çözecektim. Ben ikinci seçeneği seçtiğimde bilgisayar başlamadı(mavi ekran hatası verdi). Neyse dedim ben de ilk işletim sistemiyle açayım. Bilgisayarı açtım . Hiçbir sorun yok gibi görünüyordu. Ben de bari pc nin bluetooth. driverini indireyim dedim. bluetooth driveri kurulum hatası verdi. Kurulum dosyalarını tekrar sildi. İşte bu olaylardan sonra

İnternet tarayıcımı simge durumuna küçülttüm o da ne :(:(

Bilgisayarım masaüstünde, c de , belgelerimde hiçbirşey yok:( her şey silinmiş. Bazılarının klasörleri var ancak içleri boş. Bazı programların simgesi kalmış ancak çalışmıyor.

PC yi yeniden başlattım. Ancak PC açılmıyor.

Şimdi pardus çalışan ile PC açtım. Burdan C klasörüne gittim ancak burda da dosyalarım görünmüyor. İçinde önemli birkaç evrak vardı. Ne tavsiye edersiniz dostlar )

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jon6
    jon6's avatar
    Erkek
    diskin boyutu bu işlemleri yapmadan önceki boyut ile aynı mı ? yani şöyle bu işlemleri yapmadan önce 5gb boş alanın olsun, bu işlemleri yaptıktan sonra da halen 5 gb mi ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

Harddisk boyutu aynıysa, dosyalarını sistem dosyası ya da gizli dosya haline getirmiş olabilir.

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shock56
    shock56's avatar
    Erkek

yok diskin boyutu aynı değil. harddisk 5 gb dolu 145 gb boş görünüyor. Eğer dosyalar gizlenmiş olsa pardus ile görmem gerekirdi.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jon6
    jon6's avatar
    Erkek
    shock56 bunu yazdı:
    -----------------------------

yok diskin boyutu aynı değil. harddisk 5 gb dolu 145 gb boş görünüyor. Eğer dosyalar gizlenmiş olsa pardus ile görmem gerekirdi.

silinmiş o zaman, bir şey kurup kaldırma, kurtarma şansın var.Şununla mesela http://www.easeus-down.com/download/drwdemo.exe edit: dosyaları c ye kurtarma ayrı bir diske at, üzerine yazılmasın.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shock56
    shock56's avatar
    Erkek

Dostum bu programın tam ismi nedir. Yazar mısın ?

pirax bunu yazdı:
    shock56 bunu yazdı:

silinmiş o zaman, bir şey kurup kaldırma, kurtarma şansın var.Şununla mesela http://www.easeus-down.com/download/drwdemo.exe edit: dosyaları c ye kurtarma ayrı bir diske at, üzerine yazılmasın.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

geçmiş olsun çözülür umarım

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jon6
    jon6's avatar
    Erkek
    easus Data Recovery Wizard, bi de pro sürümü var, Data Recovery Wizard Professional diye geçiyor o da.Sana yolladığım pro olmayan versiyonu.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shock56
    shock56's avatar
    Erkek

xp yi flashdiske kurup kurtarmayı böyle yapayım diyorum. sizin bir öneriniz var mı

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jon6
    jon6's avatar
    Erkek
    shock56 bunu yazdı:

xp yi flashdiske kurup kurtarmayı böyle yapayım diyorum. sizin bir öneriniz var mı

verilerin silindiği diske bir şey kurup silme de nasıl yaparsan yap
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

cd den balışan xp var.. onu kullan..

Toplam Hit: 4693 Toplam Mesaj: 14